PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Simlock Nokia 3100


Simlock Nokia 3100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Simlock Nokia 3100
Zamknięty przez: EMEK
2008-06-27, 22:04
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
raffciio
Nowicjusz


Telefon: SE K750i
Operator: Era
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-21, 12:48   Simlock Nokia 3100

Witam,
Chciałbym ściągnąć simlocka z Noki 3100. Używałem do tego celu generatora z jednej strony, dwa kody wpisane, ale za każdym razem komunikat NIE MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ OGRANICZEŃ. Boje się że pierwszy właściciel telefonu mógł już probować ściągać i się nie udało.

CO mam zrobić? Jak ściągnać tego simlocka?

Numer IMEA: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
simlock : PLUS

Z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2008-06-21, 13:25, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-06-21, 13:26   

Jak wyskakuje, ze nie mozna, to trzeba boxem sciagnac. Jesli nie masz pod reka, to pozostaje Ci serwis
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
manfred
Nowicjusz


Telefon: nokia3100
Operator: Plus
Dołączył: 27 Cze 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-06-27, 20:04   Simlock nokia 3100

Witam.

Też mam problem z nokią 3100. Wygenerowałem kody ale nie działa (pisze że błędny). Jestem pierwszym właścicielem. Korzystałem z kilku generatorów ale to samo - próbowałem 3 razy.Sieć Plus ,nokia 3100, RH-19
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2008-06-27, 20:23   

ludzie czytac nie umiecie....

http://artykuly.pasjagsm....h-dct-4-33.html



no to dajecie:

http://simlock.pasjagsm.pl/Nokia/

3100 sprawia wlasnie problemy ze trzeba zmienic Box na "Asic 6".....

powodzenia :cool:
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
manfred
Nowicjusz


Telefon: nokia3100
Operator: Plus
Dołączył: 27 Cze 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-06-27, 20:46   

dzięki Logos2000. Działa.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39