PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft do 3220


soft do 3220

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » soft do 3220
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
karol243 
Nowicjusz


Telefon: nokia n95
Operator: Plus
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2005
Posty: 19
Skąd: bukownica
  Wysłany: 2005-12-30, 20:27   soft do 3220

witam potrzebuje soft do noki 3220 posiadam tornado. prosze o podanie linka do jakiejs strony gdzie go znajdę. teraz posiadam soft 04.94 pisze dlatego ze musze wgrac polskie menu. z gory dziękuje i pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-12-30, 20:40   

karol243,
tutaj masz wersje 4.54
a tutaj wersje 5.10
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-12-31, 10:38   

Nie flasuj tej wersji telefonu.. tornade... z pewnoscią uwalisz telefon.. i bedziesz musiał kołować JAFa Tornado nie radzi sobie z tym oprogramowaniem i tą wersją UPP...

Ja już się o tym przekonałem...
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
karol243 
Nowicjusz


Telefon: nokia n95
Operator: Plus
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2005
Posty: 19
Skąd: bukownica
Wysłany: 2006-03-09, 17:46   

czyli jak tornado sobie nie poradzi to czym zmienic ten soft ????
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-09, 20:15   

karol243, przeciez mavelius napisal - JAFem
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-10, 19:56   

tornado radzi sobie ze wszystkim. Trzeba mieć odpowiedni soft i umieć się nim posługiwać.
^
 
     
karol243 
Nowicjusz


Telefon: nokia n95
Operator: Plus
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2005
Posty: 19
Skąd: bukownica
Wysłany: 2006-03-10, 21:49   tornado radzi sobie ze wszystkim. Trzeba mieć odpowiedni sof

mógł bys napisac dokładniej ????
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-11, 00:05   

ufs_suite2.02 i FIA 5.51. poszukaj w sieci.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39