PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft do 3510


soft do 3510

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » soft do 3510
Zamknięty przez: bubek3
2006-02-14, 01:26
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
lukasz127 
Nowicjusz


Telefon: siemensC55
Operator: Heyah
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 1
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-02-08, 21:01   soft do 3510

potrzebuje pomocy nie moge nigdzie znalezc softu do 3510
jezeli ktos ma to prosze o przeslanie
(najlepiej z eepromem
lukasz127@o2.pl
^
 
     
AdSense


y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-02-08, 21:15   

nie ma softu do 3510 (typu takei jak sa do np. 3110)
elektro255 zmodyfikował do 3510i ale nie udostepnił

P.S. kto by ci przesłał jak to ze 20MB zajmuje :wink:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-02-08, 21:26   

soft na pewno znajdziesz na www.axnet.pl
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-08, 21:28   

http://web218.bces-3040.d...4/html/3510.php tu jest i zajmuje ponad 20 MB
^
 
  Skype
     
TRX 
Nowicjusz



Telefon: 880156077
Operator: Heyah
Wiek: 27
Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 1
Skąd: Poznań
  Wysłany: 2005-02-20, 13:20   Problem z java do noki 3510(bez i)

Mam problem z java do noki 3510 mianowicie:
-wgralem gry i aplikacje (programem Mebile MB)
no i chialem se pograc ale w tym problem za ich nigdzie nie ma
powiedzcie mi gdzie to jest albo jak to odblokowac

Post zedytowany przez Moderatora
Nie pomagamy na @ , GG , i Skype!!
Od tego masz forum. Nagroda za nieczytanie regulaminu pod nazwa WARN!!



PROSZE ROZWAZCIE MOJ PROBLEM I DAJCIE ZNAC!! :D :)

[ Dodano: 2005-02-20, 17:05 ]
Dobrze poprawie sie (tylko w tym zonk ze pierwszy dzien jestem na tym forum i juz ostrzezenie :( )
_________________
>Serdecznie Zapraszam na tą stronę<
...:::TRXPLOBEX:::...
^
 
 
 
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-02-22, 14:48   

TRX, miałem w rece 3510, ale szybko z niej zrezygnowałem. Wszystko co wgrywasz musisz mieć w menu Gry lub Aplikacje, chyba że MobileMB jest zawodny i nie wgrywa dobrze gier i aplikacji, a nawet dźwięków (ja miałem taki przypadek).
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-22, 21:08   

Nie jestem pewien ale wydaje mi się że wgrywasz tylko jar trzeba jeszcze wgrać jad do tej gry aby fon wiedział co to jest czy gra czy coś innego. Jest to w przypadku Nokii, bo np. Sony Ericssony przyjmują tylko jar i po rozszerzeniu wiedzą gdzie wrzucić plik.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-13, 23:45   

3510? no o ile mi wiadomo a moge sie mylić to n3510 bez i nie posiada javy conajmniej tak mi sie wydaje też tak samo wgrywałem gierce na koma nie dało rady znaleść poprostu niema tego a i ja nie posiadam pozycji aplikacje :Pwięc co do gier to ja już odpuściłem i chyba sie nie myle ze nie posiada javy :)
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-02-14, 01:25   

yakumo, zwaz uwage na to ia temat jest z przed roku.
zamykam
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39