PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Soft do N-Gage QD


Soft do N-Gage QD

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Soft do N-Gage QD
Przesunięty przez: wasiesto
2008-10-18, 10:47
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kucin 
Nowicjusz


Telefon: SE K800
Operator: Orange
Wiek: 26
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 33
Skąd: okolice Łodzi
Wysłany: 2008-10-18, 10:32   Soft do N-Gage QD

Witam.



Mam nokie N-Gage QD (dostałem za zrobienie telefonu 2sztuki) 1. ma płyte walniętą[ chyba] bo po włączeniu jest napisz NOKIA i wibracje cały czas.
A co do 2. to ponoć soft, jednak nigdzie nimoge dostać pliki PPM MCU i ew. CNT. W Oknie programu (mam Tronadu UFS3) mam log że odnaleziona fona:
Cytat:
Detected: V 04.10 09-09-2004 RH-29 (c)NMP


Szukałem wszędzie, i nie ma, jest na stronach ale albo są wirusy, albo każą płacić za dostęp do downloadu.

Prosze o odp
Pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2008-10-18, 10:42   

Nokia N-GAGE QD (RM-26) v 4.10
http://rapidshare.com/fil...410_NgageQD.exe

Nokia N-GAGE QD (RM-47) v 4.26
http://rapidshare.com/fil...26_NgageQDa.exe
^
 
  Skype
     
kucin 
Nowicjusz


Telefon: SE K800
Operator: Orange
Wiek: 26
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 33
Skąd: okolice Łodzi
Wysłany: 2008-10-18, 10:45   

Dzięki wielkie :) Oczywiście pomógł dla Ciebie.

[ Dodano: 2008-10-18, 12:57 ]
OK. Fon wstaje wszytsko ok. tylko ciągle woła kart SIM.. zdjąłem niby simlocka, wkłądam różne karty, nic, przelutowałem slota SIM nic... już nie wiem o co mu chodzi ;/
Czy to może być ubity ccont?!?
^
 
 
     
jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2008-10-18, 13:05   

glass od sim
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-10-18, 21:55   

jubi20 napisał/a:
glass od sim

a jezeli nie to gdzie na drodze od proca do zlacza jest uszkodzone(moze filtr, moze nie).
^
 
     
kucin 
Nowicjusz


Telefon: SE K800
Operator: Orange
Wiek: 26
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 33
Skąd: okolice Łodzi
Wysłany: 2008-10-19, 08:40   

OK.
Trudno, fon pójdzie do szafki, jak kupie HOT AIR`ke to moze się za niego wezmę ;D

Dzięki wszystkim.
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2008-10-19, 08:50, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39