PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Staje wgrywanie MCU w 7650 chyba ze omine flashowanie BT


Staje wgrywanie MCU w 7650 chyba ze omine flashowanie BT

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Staje wgrywanie MCU w 7650 chyba ze omine flashowanie BT
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
HinT
Nowicjusz



Telefon: N70
Operator: Plus
Dołączył: 12 Wrz 2006
Posty: 21
  Wysłany: 2006-09-18, 20:04   Staje wgrywanie MCU w 7650 chyba ze omine flashowanie BT

Problem z 7650 czysci MCU i gdy chce wgrywac oprogramowanie wszystko staje przy 2 % Probowalem kilka razy i nadal to samo. Jezeli zaznacze opcje "Skip BT" zeby ominelo BT to idzie no ale pozniej jak wchodze w bloutooth to mi wyswietla "Błąd systemu" Flashuje przez prodigy. Przed flashem BT smigal bez problemu. Jakies pomysly ??


Pice
_________________
Palcie Ziele Przyjaciele ;)
loki z bb5 Vodafone UK - tanio :)
^
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-18, 20:25   

wygrzej modul BT
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-09-18, 21:39   

tranceman, ale BT chyba sie nie grzeje. W serwisowce jakiejs ogladalem jak sie wymienia BT i bylo zeby nowy modul lutowac lutownica punktowa a nie wolno HA lub rework machine bo sie zepsuje
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-18, 22:10   

Domi, a to nie wiedzialem ;) ja w 6310i wymienialem hotem i smigal
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-09-18, 23:00   

A ja myślę, że skoro BT działał wcześniej to jest ok i to jest wina oprogramowania do prodigy, lub fia, lub softu. Spróbuj zaktualizować fia, na innym firmware lub jeśli możesz to na tornado/twisterze lub J.A.Fie. Miałem tak kilka razy z niektórymi modelami, że na jafie nie szły przez moduł BT, a na twisterze poszły lub na odwrót. Na Prodigy nigdy nie robiłem więc nie wiem, ale pamiętam że chinole uwalały BT.
^
 
     
HinT
Nowicjusz



Telefon: N70
Operator: Plus
Dołączył: 12 Wrz 2006
Posty: 21
Wysłany: 2006-09-19, 00:39   

xury, chyba mi sie zdaje ze dobrze mowisz, bo wlasnie wczesniej wszystko smigalo. Prodigy mam w wersji 1347 fia-flash update_03_19, flasha sciagalem z tad:
http://rapidshare.de/file...7650_v5.06a.rar
Sproboje tornadem bo ma znajomy takze bede informowal o dalszym postepie sprawy :)

pozdro.

[ Dodano: 2006-09-25, 23:17 ]
tak jak mowilem sprobowalem tornadem i juz wszystko smiga, poprostu prodigy czemus nie dalo sobie rady z obaszarem BT.

Dzieki pozdro.

[ Dodano: 2006-09-25, 23:20 ]
xury, punkcik dla Ciebie ;)
_________________
Palcie Ziele Przyjaciele ;)
loki z bb5 Vodafone UK - tanio :)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Przerwane Flashowanie Nokii n-73 bartos1995 DCT-3 1 2011-03-28, 21:43
Brak nowych postów [NOKIA N73] Wgrywanie języka polskieg... N73C702 BB5 0 2011-04-10, 18:20
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 21:57
Brak nowych postów Tuning nokii 7650 cewnik SW 1 2011-12-18, 18:51
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05