PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Tajemnicze skróty!!!


Tajemnicze skróty!!!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Tajemnicze skróty!!!
Zamknięty przez: mdawidm
2006-03-15, 15:28
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-03-14, 08:39   Tajemnicze skróty!!!

Wczoraj bawiąc się komórką odkryłem jakieś skróty. Po wpisaniu jakiegokolwiek kodu 1-cyfrowego ,2-cyfrowego lub 3-cyfrowego i wciśnięciu "płotka"-"#" pokazuje się napis "Błędny wybór". Jak tak siadłem zacząłem testować ta numery. Przetestowałem od 0-100 i cały czas pojawia się to samo. U mojego brat po wpisaniu "01#" wyskakuje jakiś numer. Mój fonik N6100. Mojego brata także 6100.
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-14, 09:29   

peres, to sa skroty do numerów w ksiazce telefonicznej, w DCT3 tez to działa
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-03-14, 09:30   

To dlaczego u mnie to nie działa choć mam szybkie wybieranie.
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-03-14, 12:26   

peres, lol :D
przecież to ci pokazuje pozycje numeru telefonu zapisanego na konkretnej pozycji na karcie SIM. Więc jeśli twojemu bratu po wpisaniu 1# wyskoczył nr tzn że ten nr ma zapisany na pierwszej pozycji na SIM. a u ciebie czemu nie działa?? może nry masz w pamięci telefonu zapisane a wtedy to nie działa. no i to nie ma nic wspołnego z prostym wybieraniem : ]
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-14, 20:09   

proste wybieranie to jak trzymasz klawisz jakis przez chwile, juz chyba wszystko jasne??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-03-15, 09:54   

Pewnie że jasne, już wcześniej (przed twoim postem było jasne) tylko nie chciałem posta nabijać.
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-15, 15:28   

lock.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: