PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Układ dc/dc nokia 6670


Układ dc/dc nokia 6670

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Układ dc/dc nokia 6670
Przesunięty przez: Domi
2006-07-09, 00:21
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
and
Nowicjusz


Telefon: sagem myx6
Dołączył: 08 Lip 2006
Posty: 3
  Wysłany: 2006-07-08, 12:23   Układ dc/dc nokia 6670

Witam mam pytanie , może mi ktoś powiedzieć czy trudno jest wymienić układ dc w nokii 6670 i na czym polega jego wymiana ?

Z góry dziękuje
^
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-08, 12:44   

a wiesz możę jakie oznaczenie ma ten układ?
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
and
Nowicjusz


Telefon: sagem myx6
Dołączył: 08 Lip 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-07-08, 13:00   

niewiem :(
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-08, 16:20   

a wiesz gdzie on sie znajduje?
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-07-08, 18:02   

and, nie jest to trudne - jest to maly ukladzik zazwyczaj jest to male bga ale w tym modelu jest jeszcze prosciej z wymiana ;)

to ten uklad
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
and
Nowicjusz


Telefon: sagem myx6
Dołączył: 08 Lip 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-07-08, 23:40   

już wiem gdzie jest :) a jeszcze mam pytanko to w takim razie należy odlutować ten stary układ i wlutować nowy ,tak ?
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-09, 00:03   

and napisał/a:
należy odlutować ten stary układ i wlutować nowy ,tak ?

tak, najlepiej zrobic to Hot Airem... jesli nie masz to mozesz probowac lutownica z cieniutkim grotem ale musisz uwazac zeby nozek nie pourywac!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39