PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Urwana ścieżka przy właczniku w noki 6600


Urwana ścieżka przy właczniku w noki 6600

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Urwana ścieżka przy właczniku w noki 6600
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kroko 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 7650
Operator: Era
Wiek: 28
Dołączył: 07 Maj 2005
Posty: 51
Skąd: Orzesze
Wysłany: 2006-05-02, 16:13   Urwana ścieżka przy właczniku w noki 6600

Siemka urwałem ścieżke przy właczniku w nokii 6600...nizej zamiescilem zdjecie i mam pytanie jezeli bym podciagnol drucik z numeru 3 do numeru 4 i przylutowal wlacznik to by działał?? a jeżeli nie to z którego numeru musiałbym go podprowadzic zeby włacznik działał...
_________________
MaSaKrA
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-04, 23:15   

Kroko, jezeli dobrze zrozumialem co napisales to powinno dzialac :)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Kroko 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 7650
Operator: Era
Wiek: 28
Dołączył: 07 Maj 2005
Posty: 51
Skąd: Orzesze
Wysłany: 2006-05-06, 15:34   

No i działa...dzieki za odpowiedz...mozna powiedziec ze jestem prawie jak specjalista...<lol>
_________________
MaSaKrA
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6600 ziomex983 DCT-4 1 2012-01-11, 16:06
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 15:41
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20