PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Wgranie polskiego menu do nokii 7650 mam boxa - jak?


Wgranie polskiego menu do nokii 7650 mam boxa - jak?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Wgranie polskiego menu do nokii 7650 mam boxa - jak?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
  Wysłany: 2006-05-19, 15:47   Wgranie polskiego menu do nokii 7650 mam boxa - jak?

Witam
Ostatnio wszedlem w posiadanie box'a do telefonow. Mam tez nokie 7650 z ang. menu i chcialbym zmienic sobie na polskie. Wczesniej dzialalem na norlamnych kabelkach do nokii dct3. Jak mam to zrobic? Jakimi programami ? Jakie jest potrzebne oprogramowanie do telefonu aby bylo to polskie menu trzeba wgrac symbiana od nowa ?? jak to zrobic. Prosze o pomoc. Pozdrawiam
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-05-19, 16:12   

A moze bys chociaz napisal jakiego BOX'a masz? :|
^
 
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-05-19, 16:16   

USPI V2
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-05-19, 16:56   

Widze ze kupiles go na allegro, wiec moze zapytaj sprzedajacego jaki program sluzy do flashowania oraz wgrywania pmm oraz mcu, bo naprawde pierwszy raz w zyciu uslyszalem o tej maszynce...?!
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-05-19, 17:56   

może opisz jak wygląda czy to jest jakieś pudełko czy od razu podłączane jest pod LPT czy jest na usb itd
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-05-19, 18:13   

Male pudeleczko na gorze napis USPI V2(Universal Serial Phone Interface V2) nizej opiane piny. Z przodu dioda zielona power i czerwona 5V FS. Przelacznik wlaczajacy i wylaczajacy 5V FS. Drugi przelacznik mbus/fbus. Gniazdo RJ45 na kabelki. Z tylu zasilanie pod USB i kabelek com. Nizej zdjecie.
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-05-19, 18:18   

Wiesz co mi sie wydaje że to pudełeczko jest do siemensa, alcatela ale z noki tym chyba tylko simlocka ściągniesz
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-05-19, 18:42   

Scoper, ja moge tylko pogratulowac pomyslu kupienia czegos takiego bez oprogramowania a z supportem to pewnie bedzie jeszcze gorzej ;p ;]

PS pogadam z kolesiem - moze cos o tym slyszal - jak bede cos mial to zapodam ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-05-20, 07:34   

Nom tylko ze przed kupnem gadalem z typem i mowil ze wystarczy sciagnac soft do telefonu z neta i nie ma problemu ;/ a tu masz zresza jak juz patrzyliscie w auckji pisze ze zmiana oprogramowania i podane modele a mi glownie chodzi o nokie wlasnie ;/ Jeszcze takie pytanko. Mam kabelek od flashowania dct3 pod LTP zakonczony na PS2 i te kabelki od boxa tez sa zakonczone na PS2 dalo by rade cos takiego wymyslec ?? zeby flashowac przez to ? patrzylem na noki 3310 to wszystko idzie przez tego LTP i koncowke od boxa to pewnie do dct3 nie bedzie problemu ale dct4 ????
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgranie androida 2.3.4 monwaw Sony Ericsson 1 2012-08-05, 14:02
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 18:21
Brak nowych postów Nokia N95 8GB padła po podłączeniu bo... Mankovich BB5 0 2012-10-12, 15:29
Brak nowych postów Pomocy! Wgranie polskiego jezyka do 3... astronisos BB5 6 2013-01-29, 20:21
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40