PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > zapchana karta pamieci N3650


zapchana karta pamieci N3650

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » zapchana karta pamieci N3650
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
martita392 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Wiek: 31
Dołączyła: 21 Sie 2006
Posty: 19
Skąd: włodawa
Wysłany: 2006-08-25, 19:55   zapchana karta pamieci N3650

wgralam sobie piosenke mp3 zajmuje ok 2 Mb i znajduje sie w folderze wiadomosci i niestety nie moge jej przeniesc poza ten folder jedynie w odebrane itp i jak chcialam wgrac 2 piosenke to pojawila mi sie informacja za malo miejsca mam karte 15 czy 16 i powinno sie miescic wiecej a moze ktos zna sposob jak przeniesc ja na pamiec karty a nie telefonu??czy oplaca sie kupic karte o wiekszej pamieci czy jest mozliwosc ze telefon bedzie sie zacinal??? i jeszcze jedno jakie kupic sluchawki orginalne noki za 50 zl czy taki zwykle za 30 czy jest dfuzo roznica z gory dzieki
_________________
Im just pretty girl living in this fucked up world!!!
^
 
     
AdSense


Mnemonic 
Nowicjusz


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 26
Skąd: Katowice
Wysłany: 2006-08-25, 20:34   

Jesli chodzi o przerzucanie mp3 czy jakiegos softu na karte mmc to najlepszy do tego jest feplorer (chyba tak sie to pisze :p) to jesli chodzi o wykonywanie tej czynnosci z poziomu telefonu, ja osobiscie polecema uzyc pcsuite albo innego programu tego typu u wrzycac mp3 od razu na karte mmc (w tych programach jest widok katalogow wiec nie mozna sie pomyslic :D ) No ty by bylo wszystko jesli chodzi o przenoszenie mp3.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 21:14   

martita392 napisał/a:
i jeszcze jedno jakie kupic sluchawki orginalne noki za 50 zl czy taki zwykle za 30 czy jest dfuzo roznica z gory dzieki


jak zwracasz uwage na jakosć to różnica jest duuuża <oczywiście te nokii grają lepiej>. Poza tym Nokijskie są trwalsze.

[ Dodano: 2006-08-25, 21:17 ]
chociaż 30 zł to dużo, z tego co się orientuje, to w ten telefon pasują słuchawki od 3310

[ Dodano: 2006-08-25, 21:20 ]
zajrzyj tu
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
martita392 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Wiek: 31
Dołączyła: 21 Sie 2006
Posty: 19
Skąd: włodawa
Wysłany: 2006-08-25, 21:25   

hey mam jeszcze pytanjie co do pc suit zainstalowalam go z plyty jaka dostalam do noki i mam polaczenie z telefonem a kompem a gdy wciskam w ikoe pc suit nic mi sie nie pokazuje moze mam odinstalowac i wgrac od nowa???? kurcze same problemy z ta nokia helpppp
_________________
Im just pretty girl living in this fucked up world!!!
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 21:27   

a przez co się łączysz? Kabel/IR/blutucz
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
martita392 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Wiek: 31
Dołączyła: 21 Sie 2006
Posty: 19
Skąd: włodawa
Wysłany: 2006-08-25, 21:30   

probowalam wgrac ten fexplorer ale ja mam chyba jakas irde zwalona bo mam polaczenie a pokazuje ze nie ma telefonu chol... mam ochote wyj... to wszystko na smietnik
_________________
Im just pretty girl living in this fucked up world!!!
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 21:39   

jak komp wykrywa połączenie, a PC suite nie to IRda jest wporządku. U mnie nie każdy pc_suite chciał działać z symbianami, ściagnij ze stronki nokii nowy, jest tam taki kreator, który ci pomoże wybrac dobrą wersję
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
martita392 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Wiek: 31
Dołączyła: 21 Sie 2006
Posty: 19
Skąd: włodawa
Wysłany: 2006-08-26, 08:21   

sprobujen wielkie dzieki za porady!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D :lol: :mrgreen:
_________________
Im just pretty girl living in this fucked up world!!!
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2006-08-28, 08:41   

Tak mi się na marginesie u mnie przypomniało: pc suite nie widziało u mnie telefonu do momentu aż firewall przestał blokować mu dostęp do internetu (na marginesie wtedy tego neta nie było). Nie wiem co ma jedno z drugim w spólnego ale wczesniej wyskakiwał komunikat że nie znaleziono telefonu a po zezwoleniu znalazł w ciągu 2 sekund. Więc może u Ciebie tez to jest.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-08-31, 10:42   

wejdz w wiadomosci i wejdz w ustawienia , zmien aby wiadomosci zapisywaly sie na karcie pamieci, program to fexplorer, sluchawki kup za 3 zl dual mono z allegro lepiej i tak grac nie bedzie bo telefon nie obsluguje sprzetowo mp3 tylko programowo..
^
 
 
     
martita392 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Wiek: 31
Dołączyła: 21 Sie 2006
Posty: 19
Skąd: włodawa
Wysłany: 2006-08-31, 11:09   

hey weszlam w ustawienia i zmienilam dzieki ale co do sluchawek to mnie zalamales bo zamowilam na allegro noki za 15 zl (pytalam sie goscia czy moga byc do mp3 to napisal ze raczej tak bo te sluchawki sa do radia) wiec juz sama nie wiem przekonam sie jak przyjda aha sciagnelam pc suit ze tsrony nokii i po zainstalowaniu wyswietla i nadal nie moge z niego korzystac chociaz niby jest polaczenie przez router(tzn podczerwien)w tym programie sprobuje wylaczyc firewall moze cos pomoze

[ Dodano: 2006-09-01, 13:55 ]
niestety miales racje ze sluchawkami tzn slychac przez sluchawki piosenke ale glosnik tez tylko ze troche ciszej a jak odlaczam sluchawki to glosnik gra na cala pare czy da sie jakos zmienic w ustawieniach zeby piosenki nie bylo slychac w glosniku tylko w sluchawkach>??????? helppppp

[ Dodano: 2006-09-01, 18:19 ]
juz doszlam co trzeba zrobic zeby bylo slychac tylko przez sluchawki :mrgreen:
_________________
Im just pretty girl living in this fucked up world!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Karta pamięci - problem N95 rangiz Nokia 5 2010-08-01, 14:28
Brak nowych postów Karta prepaid z Niemiec do Polski izabela1200 Oferta prepaid i mix 2 2010-09-07, 10:29
Brak nowych postów Po wgraniu nowego softu Karta Pamięci... Dombia SW 3 2010-11-23, 21:33
Brak nowych postów Karta Telewizyjna Grageer Hardware 1 2011-02-27, 09:35
Brak nowych postów Karta pamięci damian550 LG 0 2011-05-01, 17:04