PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Zmiana języka t9 w 3220


Zmiana języka t9 w 3220

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Zmiana języka t9 w 3220
Przesunięty przez: Domi
2006-12-17, 13:29
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Vitos666
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3220
Operator: Orange
Dołączył: 12 Wrz 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-09-12, 08:49   Zmiana języka t9 w 3220

Witam! Niedawno kupiłem 3220 z oprogramowaniem v4.80 C, bez polskiego menu, co mi wogóle nie przeszkadza. Problem jest w tym, że czuje ogromny brak polskiego t9.Czytałem posty(jestem zielony, bo to jest moja pierwsza nokia-przedtem były same siemensy i wiedziałem co i jak...)i widze ,że jest cieżko zmienić firmware. Czy jest możliwe abym sam dograł polski t9?Jeśli tak to proszę powiedzieć jak mam to zrobić?Chciałem aby wyszło taniej niż w komisie:-)btw, jakby nie dało rady, to gdzie w Poznaniu najtaniej takie coś wykonają?A może bez zmiany firmware t9 się nie da zmienić?
Pozdrawiam
Witek
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-09-12, 10:36   

Vitos666, do tej Nokii musisz miec jakis box + kabel, tak wiec jesli nie planujesz serwisowac Nokii to najtaniej wyjdzie isc do komisu
musisz wgrac caly pakiet z jezykiem polskim, nie da sie samego slownika
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Vitos666
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3220
Operator: Orange
Dołączył: 12 Wrz 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-09-12, 11:45   

Dzięki-teraz już wiem!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [Nokia 5310] Zmiana funkcji środkoweg... mattkotek BB5 1 2011-04-21, 00:17
Brak nowych postów Bateria BP-6M -problem (zmiana objęto... Violet HW 0 2011-06-07, 15:30
Brak nowych postów nokia 6303c zmiana softu phoenix misiek4300 BB5 0 2011-07-02, 12:08
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 20:19
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27