PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > zmodyfikowany soft do 2600


zmodyfikowany soft do 2600

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » zmodyfikowany soft do 2600
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-03-19, 00:15   zmodyfikowany soft do 2600

Czy podjal by sie ktos proby zmodyfikowania softu do 2600?? Elektro pracuje nad 3510i, a przeciez do 2600 bardziej by sie przydal jakis mod, ze wzgledu na brak mozliwosci wrzucenia na ten model czegokolwiek:-) widzialem z innych pakietach jezykowych calkiem inne motywy (duzo ladniejsze) niz te w pakiecie z polakiem.

Gdyby ktos pozmienial te motywy i dzwonki, albo dorzucil inne:D Nie wiem jak sprawa z sumami, wiec dorzucenie moze byc nie mozliwe, ale zamiana rzczej tak:D

Wiec nie obijac sie programisci, tylko za hexa i do roboty:-) Napewno wiele osob by z tego skorzystalo, a byc moze nawet kupilo:-)
Decyzje zostawiam wam
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-19, 00:37   

toporek18, nie wiem czy ktoś by dał rade ktoś to zrobić, bo 2600 jako jeden z bardzo nielicxznych ma zakodowany ppm (tylko te z nowy prockiem to mają chyba), wszystkie inne mają niezakodowany ppm :p
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-03-19, 09:37   

a nie da sie rozkodowac jak w 3510i:D albo jakos podobnie:) kurde, no to lipa z modem do 2600:(
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-19, 12:32   

Cytat:
Elektro pracuje nad 3510i

chyba kiedyś dawno temu pracował :p

Cytat:
widzialem z innych pakietach jezykowych calkiem inne motywy (duzo ladniejsze) niz te w pakiecie z polakiem.

no tu jest sprawa całkiem utrudniona :/ no bo większość DCT-4 ma niezakodowany ppm, a akurat 2600 ma zakodowany :/ (jako jeden z pierwszych), a np.. 3510i ma niezakodowany :D

soft możesz spróbować rozkodować programem CrypterX (wpisz w wyszukiwarke, na pewno znajdziesz), tyle że wszystkie rzeczy takie jak dzwonki, obrazki itp są w ppm
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 2600 simlock Dominikt123 DCT-4 1 2012-02-16, 14:32
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39