PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Internet w595


Internet w595

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Telekomunikacja:... » Internet » Internet w595
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Inspiacja 
Nowicjusz


Telefon: w595
Operator: Heyah
Dołączyła: 12 Lip 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-12, 13:24   Internet w595

Mam problem w se w595 mam ustawiania internetowe zrobione fachowo i wszystko pięknie szło i mogłam korzystać z internetu do czasu gdy zmieniłam karte sim i niby ustawienia i wszystko jest tak jak było a z internetem się połączyć nie mogę :( co mam zrobić w takiej sytuacji?
^
 
     
AdSense


_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-12, 15:52   

Wyślij sobie nowe ustawienia ze strony operatora. Te domyślne na karcie nie zawsze działają / przeważnie nie działają.
^
 
  Skype
     
Inspiacja 
Nowicjusz


Telefon: w595
Operator: Heyah
Dołączyła: 12 Lip 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-13, 14:14   

_Brutus napisał/a:
Wyślij sobie nowe ustawienia ze strony operatora. Te domyślne na karcie nie zawsze działają / przeważnie nie działają.


Nie pomogło :/
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-13, 14:40   

Wyskakuje jakiś błąd? Co się dzieje dokładnie? Bo z samego "nie działa" ciężko coś wywnioskować...
^
 
  Skype
     
Inspiacja 
Nowicjusz


Telefon: w595
Operator: Heyah
Dołączyła: 12 Lip 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-13, 17:16   

"Błąd połączenia. Sprawdź ustawienia. Jeśli problem nie ustąpi skontaktuj się z operatorem"
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-13, 19:17   

Jeśli wyślesz odpowiednie konfiguracje i ustawisz odpowiednie punkty dostępu, to musi działać. W jakiej sieci karta? Może masz wyłączoną usługę GPRS? W Plusie jest chyba standardowo wyłączona.
^
 
  Skype
     
Inspiacja 
Nowicjusz


Telefon: w595
Operator: Heyah
Dołączyła: 12 Lip 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-13, 21:54   

Co do tej usługi GPRS to nie wiem... ustawienia są na numer czy na telefon? bo wcześniej miałam karte też z heyah i wszytko chodziło
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-13, 21:59   

Usługę GPRS włącza się na numer, ale Heyah ma włączoną od nowości. Wg. operatora zrób tak:
Kod:
Wyślij SMSa o treści GPRS na bezpłatny numer 80123. Po chwili dostaniesz SMSa z ustawieniami. Zapisz je w swoim telefonie.
. Ustaw je jako domyślne przy połączeniu i musi działać.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów internet dla firm noworoczna Internet 18 2010-10-21, 13:25
Brak nowych postów Era-internet w telefonie Pasjans Internet 0 2011-05-16, 18:00
Brak nowych postów internet do domu czlowiek98 Oferta prepaid i mix 3 2011-09-07, 19:11
Brak nowych postów Zeekrewards - Przełom w zarabianiu pr... investime Bazar 0 2012-08-09, 09:51
Brak nowych postów Nokia 6100 a internet z Playa Aldvyn DCT-4 0 2012-11-09, 15:03