PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > TPSA internet


TPSA internet

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Telekomunikacja:... » Internet » TPSA internet
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Owczar987 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6500
Operator: Plus
Dołączył: 07 Sty 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-01-07, 21:32   TPSA internet

słyszałem że TEPSA jest mocno zawirusowana i strasznie zamula. Chciałem się dowiedzieć czy to jest prawda bo mam dobrą ofertę i nie wiem czy zakładać. Z góry dzięki :D
_________________
Owczar
^
 
     
AdSense


busi94 
Nowicjusz


Telefon: W810i
Operator: 36i6
Wiek: 22
Dołączył: 07 Sty 2010
Posty: 6
Skąd: Lębork
Wysłany: 2010-01-07, 21:35   Re: TPSA internet

Owczar987 napisał/a:
słyszałem że TEPSA jest mocno zawirusowana i strasznie zamula. Chciałem się dowiedzieć czy to jest prawda bo mam dobrą ofertę i nie wiem czy zakładać. Z góry dzięki :D


Kolega ma z Tp i nie narzeka na zamulanie :> wręcz przeciwnie mu net dobrze chodzi
_________________
Zapraszam na mojego bloga ;d
^
 
 
     
kurupt 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 5310 XM
Operator: Orange
Wiek: 24
Dołączył: 07 Sty 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-01-07, 21:49   

Na pewno omijaj Livebox'a szerokim łukiem. Naprawdę nie warto, możesz uwierzyć na słowo użytkownikowi tego urządzenia :)
^
 
 
     
emdezeto 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Orange
Dołączył: 07 Sty 2010
Posty: 2
Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 2010-01-07, 23:45   

to bzdura ze tpsa jest zawirusowana. mam neo juz troszke lat i nigdy nie mialem zadnego problemu z neo. nawet zalegalem z oplatami na 3 miesiace. wylaczyli telefon domowy. a internet caly czas dzialal wiec goraco polecam

[ Dodano: 2010-01-07, 23:46 ]
a jesli chodzi o liveboxa. to też nie polecam go nikomu. dostalem jakis czas temu na probe. i zdarzalo sie ze nie bylo internetu. klasyczny modem sagem lub thomson wystarczy i wszystko elegancko śmiga
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2010-01-08, 00:11   

Livebox co prawda nie należy do najlepszych ale TPSa zawirusowana? O co biega?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
ilonar2301 
Nowicjusz


Telefon: 000000000
Operator: Plus
Dołączyła: 08 Sty 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-01-08, 12:10   Re: TPSA internet

Owczar987 napisał/a:
słyszałem że TEPSA jest mocno zawirusowana i strasznie zamula. Chciałem się dowiedzieć czy to jest prawda bo mam dobrą ofertę i nie wiem czy zakładać. Z góry dzięki :D


Mam TP od lipca, niestety zauważyła, że ciągle coś się dzieje, Internetu zamula jak nie powiem co, zawiesza się czasem. Szkoda gadać.
^
 
     
magduusia 
Nowicjusz


Telefon: sek950i
Operator: Plus
Dołączyła: 08 Sty 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-01-08, 12:22   

też mam neostrade, zarówno liveboxa jak i zwykły modem. Co do liveboxa to u mnie się pare razy już zawiesił i trzeba było go resetować.Plusem TP jest ich infolinia techniczna, czynna cała dobę gdzie zawsze powiedzą krok po kroku i pomogą usunąć błąd
^
 
     
mariusz9a 
VIP


Telefon: Omnia
Operator: Plus
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 193
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2010-01-09, 15:11   

sundance_kid napisał/a:
TPSa zawirusowana? O co biega?

Przylaczam sie do pytania :-D Jakto TP jest niby zawirusowana? :-D
_________________
http://www.plusforum.pl
^
 
     
mic_mac1 
Nowicjusz


Telefon: 8800 edit
Operator: Vodafone
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 8
Wysłany: 2010-01-09, 20:53   

a ja mam liveboxa i mi dziala bez problemu. Aktualnie chodzi od 183 godzin bez zadnej przerwy, nic sie nie zawiesza ani nic.
^
 
     
police87 
Nowicjusz



Telefon: Nokia E52
Operator: Plus
Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-01-10, 14:18   

TPSA nie jest zawirusowana, ale jak w każdej sieci śmigają po niej wirusy. To jest nieuchronne.

Co do Liveboxa, jest OK. Ale to zazwyczaj chińszczyzna masowo ściągana dla TP.
Lepiej już zamienić Liveboxa na inny router do 150 zł i będzie git majonez :)
^
 
     
nickzajety 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6280
Operator: Orange
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 1
Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 2010-01-10, 20:08   

Ja mam TPSA i mi nie spowalnia, ale moja ciocia ma Netie i jest o wiele wolniejsza
^
 
     
xbialyx5 
Nowicjusz


Telefon: E51
Operator: Orange
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-01-15, 16:42   

Witam. Obecnie używam Neostradę z Liveboxem. Nie narzekam, wszystko śmiga;) a livebox gdyby nie mały zasięg to też byłby spoko :)
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2010-01-15, 21:40   

miałem kiedyś neostrade i oprócz tego że jest droga była ok
mic_mac1 napisał/a:
chodzi od 183 godzin

mój tp-link chodzi od półtora roku bezprzerwy
jeśli chodzi o jakieś zawirusowania to chyba u twórcy tematu na kompie
^
 
  Skype
     
moperk 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3120
Operator: Era
Dołączył: 01 Lut 2010
Posty: 15
Wysłany: 2010-02-01, 21:49   

Co zrobić niektórzy nie mają wyjścia są zmuszeni wziąć Neostradę i tyle ...
^
 
     
domino 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Operator: Era
Dołączył: 07 Sty 2010
Posty: 61
Wysłany: 2010-02-18, 11:37   

Z Neostrady nie korzystam od ładnych kilku lat i bardzo jestem z tego powodu zadowolony. Obecnie mam kablówkę - znacznie taniej, łatwo jest podzielić, a i nie ma problemów z brakiem dostępu do internetu.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów internet dla firm noworoczna Internet 18 2010-10-21, 13:25
Brak nowych postów Era-internet w telefonie Pasjans Internet 0 2011-05-16, 18:00
Brak nowych postów internet do domu czlowiek98 Oferta prepaid i mix 3 2011-09-07, 19:11
Brak nowych postów Zeekrewards - Przełom w zarabianiu pr... investime Bazar 0 2012-08-09, 09:51
Brak nowych postów Nokia 6100 a internet z Playa Aldvyn DCT-4 0 2012-11-09, 15:03