PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > NOKIA 8110 schemat mbus i flashera


NOKIA 8110 schemat mbus i flashera

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » Inne produkty firmy Nokia » NOKIA 8110 schemat mbus i flashera
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-28, 16:16   

to masz usterke hw. Sprawdz na poczatek czy dobrze styki od sim sa.
^
 
     
AdSense


Jaro2k 
Nowicjusz


Telefon: N73 i inne
Operator: Orange
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 18
Wysłany: 2008-04-28, 18:31   

watpie zeby to była usterka HW bo karte z PLUSa przyjeło
cos mi sie wydaje ze to bedzie zle zdjety simlock
pamietam takie cyrki jak zaczeli sciągac simlocki z 3210
tez sie jaja działy wtedy.
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-04-28, 19:53   

No to powoli dochodzimy spowrotem do tego że na niektorych kartach działa ,a na niektórych nie. Nie chce się słuchać starego :)
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-28, 20:03   

Jaro2k, ja jakos nie mialem zadnych problemow z 3210.
JEdyne co moze byc to jak napisal xury, ze teraz sa nowsze karty.
^
 
     
Jaro2k 
Nowicjusz


Telefon: N73 i inne
Operator: Orange
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 18
Wysłany: 2008-05-02, 12:02   

witam ponownie.
problem w połowie rozwiązany.
był założony 2 simlock (z 4)bo zdjeciu jest prawie eszystko oka.
tylko jeszcze jest problem z orange bo oryginalny imei to:??????????????0
i wypluwa karte.
jak zmienic ten imei ??
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-05-02, 13:14   

Jaro2k, a jak zdjąłeś simlocka bez IMEI ??
IMEI zmienisz Mbusem np. w Nokia tools
^
 
     
Jaro2k 
Nowicjusz


Telefon: N73 i inne
Operator: Orange
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 18
Wysłany: 2008-05-03, 13:08   

simlocka zdjełem starym dosowym nk info.
nie ma oryginalnego imei a jest ten drugi imei normalny(jak wpisze *#06# to wyswietla ok.)

w nokia tools nie da sie zmienic imei w 8110 :cry:

[ Dodano: 2008-05-23, 19:59 ]
okazuje sie ze problem tkwi w nowych kartach orange.
starego popa łykneło bez problemu.
po prostu stary telefon to juz jest :mrgreen:

ale działa

prosze o zamkniecie tematu
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39