PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Błąd aparatu w E365


Błąd aparatu w E365

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Błąd aparatu w E365
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-03-26, 09:41   Błąd aparatu w E365

Witam. Wczoraj zakupiłem sobie Motorolę E365 z dziwnie działającym aparatem. Jak robię zdjęcia to wszystko normalnie widać, tylko kolory są inne. Wygląda to trochę podobnie do odwrócenia kolorów czy coś w tym stylu. Czy wie ktoś może w jaki sposób da się to naprawić, czy może trzeba wymienić aparat lub jakiś inny element.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
AdSense


fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-26, 11:34   

może banalne ale od takich rzeczy chyba należy zacząć... może jakiś efekt nałożony jest więc spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne...
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-03-26, 13:50   

fijar, dzieki za pomysł, ale już patrzyłem. Przywróciłem od razu ustawienia fabryczne i to nic nie bomogło. Szukałem także po menu jakąś fukcję bo myślałem że to może taki efekt jest włączony ale nie. Rozbierałem telefon i wydaje mi się że wszystko tam jest z aparatem jak należy.

Już wszystko ok. Niestety mi się nie udało naprawić. Zaniosłem wczoraj do serwisu. Naprawili mi to za 40 zł. Powiedzieli że jest aparat do wymiany i że go wymienili. Ale mi się coś wydaje że problem tkwił gdzie indziej bo za 40 zł oni by mi nowego aparatu nie wstawili.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Błąd łącza Bluetooth chf Nokia 0 2010-12-12, 21:52
Brak nowych postów Ginger a nokia n8 - wyskakuje błąd Pannak Ginger 0 2012-01-16, 01:03
Brak nowych postów Błąd podczas rozmów na x10 keller Sony Ericsson 2 2012-02-08, 20:38
Brak nowych postów Próba złamania simlocka jafem z 6300 ... drobny2992 SW 9 2012-02-16, 16:35
Brak nowych postów Nokia 6131 - Błąd podczas próby wysła... koti Nokia 3 2013-07-30, 12:14