PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C350 szwankuje główny przycisk :/


C350 szwankuje główny przycisk :/

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » C350 szwankuje główny przycisk :/
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
paior 
Nowicjusz


Telefon: 55555555
Dołączył: 03 Lut 2005
Posty: 5
  Wysłany: 2005-02-03, 06:46   C350 szwankuje główny przycisk :/

W tej motoroli menu głuwne włacza sie sodkowym przycikiem i wystarczy go raz przysicnac lecz nie wiem co sie stało i jak kilkam raz w menu ono nie wcodzi a jesl;i guzik przytzymam duzej pisze "Mojemenu niedozwolone dla tego elementu" co ja mam zrobic helpppppppppppp
^
 
     
AdSense


narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-11, 11:46   

uu dziwnie... klawisz jest ok.. a komunikat ze "Menu niedozwolone...." informuje poprostu o tym ze nie da sie przypisac skrotu pod tym klawiszem, albo przelaczyc to menu z krotkiego do pelnego. ale bardzo dziwne jest to ze nie mozesz do niego wejsc... poszukam gdzies manuala i jak jzu dowiem sie co i jak to sie odezwe.
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-02-11, 13:36   

narvany jak chcesz to daj znac to podrzuce ci manuala. Niewystawie bo juz mam wykonczony upload :]


ADMIN!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
paior 
Nowicjusz


Telefon: 55555555
Dołączył: 03 Lut 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-02-11, 18:20   

co to jest manual sadze ze jakis program ale zeby go uzyc potrzebny jest jeszcze kabel kltórego brak słyszałem ze sa jakies kody które przywracaja ustawiena fabryczne bez wchodzenia do menu ale ja nieznam :|
^
 
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-02-12, 15:48   

paior, manual jest to instrukacjia serwisowa jak naprawic twoj telefon.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
 
paior 
Nowicjusz


Telefon: 55555555
Dołączył: 03 Lut 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-02-12, 19:36   

a to macie ten program jak tak to przeslijcie na paior@wp.pl oki
^
 
 
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-02-13, 13:15   

paior, co to za nazwa tematu i podeslijcie na maila co to ma wogole znaczyc??
narvany, MasterJapko, zero reakcji na temat :| MasterJapko coraz czesciej Ci sie to zdarze, pozatym od tego jest download, dodaj ja tam
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 15:31   

Manual (czyli instrukcja obslugi, badz serwisowa) na niewiele sie tu zda....
Klawisz dziala skoro wyswietla komunikat że "Menu niedozwolone...."
Ale dziwne jest to ze nie wchodzi do menu... po wcisnieciu klawiasza, to tak jakby
kwestia firmware... nie mialem tej motki nigdy w rece wiec ciezko mi pomoc Ci.. moze cos namieszales w strukturze menu tego telefonu... albo np cos sie namieszalo w tabelii klawiszy w ktoryms z seemow w telefonie (seem - to takie obszary w korych sa zapisane rozne rzeczy odnosnie struktury meny, niekotrych zachowan telefonu, ukladu klawiszy ... itp)

Na wstepie powinienes zaczac od tego, jak to sie stalo ze klawisz nei dziala...
Ktos grzebal wczesniej w tym telefonie, np programami ?
Czy telefon ci spad ? i zaraz po tym to sie stalo
co poprostu go dostales i tak juz mial, albo czy np. zrobilo sie to w trakcie eksploatacji..
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
paior 
Nowicjusz


Telefon: 55555555
Dołączył: 03 Lut 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-02-14, 12:43   

przestawiłęm kolejnosc menu nic nie grzebałem programami bo nie mm kabla
^
 
 
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-02-14, 14:59   

paior, ostrzegalem! temat zamekam - jak wymyslisz poprawna nazwe tematu to daj znac komus z PasjaTeam na PW. I nie radze zakladac nowego tematu o tym samym...
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: