PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [C550] Nie włącza sie, pokazuje sie tylko logo


[C550] Nie włącza sie, pokazuje sie tylko logo

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » [C550] Nie włącza sie, pokazuje sie tylko logo
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2005-12-31, 14:27   [C550] Nie włącza sie, pokazuje sie tylko logo

witam.mam problem z [t=motorola c550]motka c550[/t], po wlaczeniu pokazuje sie tylko logo motorolki i koniec ani nie wlacza sie juz podswietlanie.wyglada tak jakby sie wieszala.ponoc ktos wgrywal do niego jakies melodyjki czy cos i po tym to sie stalo ale do konca nie moge w to wierzyc
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2005-12-31, 16:54   

Mogło tak sie stać. Koledze na wgrywaniu padła E398. Spróbuj wgrać na nowo firmware. Najlepiej monstera. Powinno pomóc.
^
 
 
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2005-12-31, 18:20   

zauwarzylem jeszcze jedna rzecz ze jak przy ladowniu nacisne na srodku po nizej wyswietlacza to wtedy zaswieca sie jedna dioda.czym wgrac ten program bo motki jeszcze nie robilem.
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-01, 21:07   

Być może trzeba jeszcze ją wygrzać. Jeśli masz stację hot to zrób to. Linki do programów są w tym temacie
^
 
     
Wladimir 
Starszy Użytkownik
Władza dla ludu ...



Telefon: 6600 +3330
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 176
Skąd: Ze wschodu
Wysłany: 2006-01-02, 10:27   

Z tego co gdzieś czytałem to jak sie świeci jedna dioda w motorolce c550 to jest uwalony bezpiecznik od ładowania i trzeba go wymienić. No albo jakieś zwarcia.
_________________
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Gość jeśli nam pomożesz to sądzę że ten cel który sobie zdeklarowaliśmy uda nam się wspólnymi siłami osiągnąć... To jak towarzyszu? Pomożecie?...
^
 
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-03, 21:45   

ktos mi powiedzial ze mam ja przefleszowac a jak nie mam czym to chociaz zresetowac i tu pytanie jak to zrobic bez kabelka i czy wogule mozna
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-03, 22:13   

No niestety bez kabelka się nie da zresetować, ani tym bardziej zfleszować. Jeżeli jednak by udało ci się ją odpalić to zrób full reset z poziomu aparatu.
^
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 36
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-01-21, 00:10   

ok.mam kabelek usb.powiedzcie mi jak i czym ja zresetowac
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6220c nie włącza się czacha777 BB5 1 2011-11-13, 14:22
Brak nowych postów Nokia X2, włącza się i za chwile wyłącza Karu HW 4 2012-02-15, 20:23
Brak nowych postów 6120c-1 nie włącza się (RESET) karamba26 BB5 1 2012-03-27, 12:49
Brak nowych postów [MyDevil.net] Hosting pod node.js, ro... MyDevil Kosz 0 2014-10-25, 00:18
Brak nowych postów LG L5 II - Nie włącza się, zatrzymuje... enchantment LG 3 2014-11-25, 10:47