PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [c651] Nie da sie wgrac flexa .. :]


[c651] Nie da sie wgrac flexa .. :]

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » [c651] Nie da sie wgrac flexa .. :]
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-01-04, 16:13   [c651] Nie da sie wgrac flexa .. :]

Cześć! Uwaliłem ostatnio c651. Chciałem sciagnac simlocka. Przerobiłem pdsa i później zamiast go wgrac normalnie to wgrałem go jako fullflasha :/ Zastosowałem opis z matraxa tylko teraz nie moge go przeflexować. Telefon normalnie sie flashuje, bootuje itd. Ale nie moge go połączyć z żadnym programem jak jest włączony -> Podlączam tel. jest ten dzwiek windowsowski że znalazł urządzenie.. Włączam np. p2kman .. po chwili słychać dzwiek odłączenia i dwa krótkie dzwieki :/ W PST to samo. W radiocommie dochodzi do tego niebieskie/czerwone kółko..
Musze go szybko zrobic. Mam nóż na gardle! Dostłownie :]
(telefon ma modowane oprogramowanie od c650)
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-01-04, 17:57   

jak masz kopię PDSa z przed modyfikacji to go przywróć i wgraj fulla potem.
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-01-04, 21:02   

pdsa mam kopie :) biore sie juz :]

[ Dodano: 2007-01-04, 21:27 ]
przywróciłem pdsa wgrałej jakiegos flasha i dalej to samo :(

[ Dodano: 2007-01-05, 16:43 ]
Nie sprawdziłem do konca .. Myślałem że po pdsie będzie dobra komunikacja :) ale juz mozna normalnie dzwonic itd :] wiec sprawa rozwiązana .. Dzięki :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Jak wgrac aplet javowoski do Siemnsow... toplight BenQ-Siemens 2 2007-09-09, 09:32
Brak nowych postów NOKIA 6111 - Jak wgrac jezyk Polski? jord4n DCT-4 1 2008-04-21, 16:48
Brak nowych postów jak wgrac pl menu do nokii 5200 fiera BB5 3 2008-07-08, 20:36
Brak nowych postów Czy do Nokii 5310 da się wgrac oprogr... antex89 BB5 3 2009-03-15, 12:40
Brak nowych postów 6280 po wlaczeniu kamery musze wgrac ... yogi_da_mis BB5 2 2009-07-13, 00:27