PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czego uzywacie DARMOwego i CRACowanego do locka z Motek?


Czego uzywacie DARMOwego i CRACowanego do locka z Motek?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Czego uzywacie DARMOwego i CRACowanego do locka z Motek?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2007-06-28, 21:55   

jamal666 napisał/a:
mdawidm napisał/a:
jamal666 napisał/a:
A zapodałbyś link do takiego programu, albo podesłał na maila???

LOL
??????

Chodzi o to że nikt nie ma dostępu do tego, prócz trancemana ;p znaczy się ma więcej osób, ale ja znam tylko tą... ;p
japko, gów** pewnie ma ;p no chyba że ja jakiś niedoinformowany jestem :]
jamal666, nie dostaniesz tego na pewno... znaczy, lepiej sformułowane będzie... nigdy nie otrzymasz dostępu do tego :D
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
AdSense


jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-06-28, 22:01   

Tak zacznie jaśniej.....


:wink:
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-06-29, 11:14   

i nie jest to program, a dostęp do strony.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-06-30, 13:59   

jamal666, www.pracuj_w_autoryzowanym_serwisie_motoroli.com

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2007-06-30, 14:00 ]
bubek3 napisał/a:
japko, gów** pewnie ma ;p
fakt :D
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-06-30, 14:20   

tranceman, tylko, że ten adres stronki u mnie nie działa.... :sad:
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2007-06-30, 14:21   

nooo... tranceman, u mnie też nie działa... <lol2>
jamal666, adres nie będzie działał... ;p tranceman podał Ci co musisz zrobić by mieć do kodów dostęp ... ;D
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-06-30, 15:08   

nie dziala ?? hmm dziwne <hahaha>
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-06-30, 15:33   

A macie coś ogólnodostępnego do smoka z motek???
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-06-30, 15:37   

jamal666, smartclip, infinity, MSS ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2007-07-01, 22:36   

ale sobie jaja z chlopaka robicie :lol:
dziw, ze watek jeszcze nie zostal usuniety :wink:
trzeba bylo mu odrazu napisac ze tylko boxy (i przy wiekszej wiedzy zwykle kabelki usb :razz: )
zreszta skoro nie zajarzyl po takich "doslownych" postach to sam jest sobie winien :mrgreen:
^
 
     
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-07-01, 22:43   

toporek18, spoko, ja ściągam locki po kabelku i to żadna sztuka... Tylko, że nie z wszystkich idzie.... Ale myślałem, że po kodach tez idzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
^
 
     
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2007-07-01, 22:54   

jamal666 napisał/a:
ja ściągam locki po kabelku i to żadna sztuka... Tylko, że nie z wszystkich idzie....


jezeli potrafisz kabelkiem sciagnac locka z l6,l7,v360 itp. to po co to glupie pytanie o kody?? Ja sie dowiedzialem ze kody nie istnieja gdy sciagalem swojego pierwszego w zyciu sima z motki. to byla dopiero proscizna(kabelek, jeden przycisk i po simie... :mrgreen: ) przy terazniejszych modelach pozostaje zabawa z TP, ale jak ktos ma juz wprawe to i TP nie jest takie straszne :razz:
pozdro
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-07-02, 17:58   

toporek18 napisał/a:
Ja sie dowiedzialem ze kody nie istnieja
i tu sie myslisz ;D - zapytaj MJ ;p
toporek18 napisał/a:
(kabelek, jeden przycisk i po simie... :mrgreen: )
no ale jak ktos jest zwyklym 5PLNowcem to nie potrafi ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 28
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-02, 19:00   

tranceman, przeczytaj do końca co napisał toporek18,
_________________
BB5Box by Raskal
UFS + HWK
JAF + PKEY
Ultima Box Light
SETool
UST-Pro 2
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-07-03, 20:46   

manierek, doczytalem ! a ty nie pisz byle czego zeby tylko pisac bo juz w trzecim temacie je...les cos bez sensu nic nie wnoszacego do rozmowy.
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia E50 uszkodzona podczas zdejmowa... kapikp910i BB5 0 2009-04-10, 23:55
Brak nowych postów OT na temat zakupu szprzętu do locka sundance_kid PasjaPUB 2 2009-04-22, 13:36
Brak nowych postów zdjęcie sim locka z noki 3110c byrkat BB5 8 2009-05-26, 15:37
Brak nowych postów czym zdjąć locka z 6230i? [adrian] Simlock 3 2009-06-08, 12:50
Brak nowych postów Zdjecie sim locka nokia 6700 eipla Nokia 3 2011-02-01, 13:22