PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czym wgrac shx do v525? Mam tlyko kabel serwisowy.


Czym wgrac shx do v525? Mam tlyko kabel serwisowy.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Czym wgrac shx do v525? Mam tlyko kabel serwisowy.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-05, 12:41   Czym wgrac shx do v525? Mam tlyko kabel serwisowy.

Jak w temacie.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
Ostatnio zmieniony przez MasterJapko 2006-06-05, 21:46, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-06-05, 13:50   

na pewno RDS poszukaj na gsmhosting albo jakbyś miał smart klipa ewentualnie usbsmarta z aktywacja dla motoroli jest jeszcze jeden programik prawie za free do motoroli nazwy nie pamiętam ale mozna nim to zrobić ;] poszukaj w sekcji p2k na hostingu
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-05, 14:02   

pirat, :) dzieki, a co mozesz polecic wlasnie pod taki kabelek do wgrania polaka do tej motki?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 31
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-06-05, 14:14   

mozecie zalaczyc te programy tutaj sprawdze zaraz i dam znac. zaznaczam ze rsd 2.5 nie widzi telefonu.
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-06-05, 21:27   

zobacz tutaj http://forum.gsmhosting.c...7&highlight=rsd osobiście mam smart-clipa więc nie potrzebuje takich... ale podobno działa chociaż nie wiem jak jest z v557 proponuje najpierw przeglądnąć gsmhosting odnośnie tego modelu...
Aha przpomniałą mi się nazwa kolejnego programiku - PST - do ściągnięcia i poczytania na matraxie ;) tam jest duzo o tym pisane :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-05, 21:33   

pirat, doszlismy do wniosku z marcinem ze to v525 jest ;)

masz moze kracznietego PST 6.7?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-06-06, 09:48   

poszukam w domqu moze cos po południu będzie :) ale nie wiem miałem kilka wersji... a co ten RSd nie działa ??? ale na prawde polecam forum.matrax.net i gdzieś w dziale download powinno być jeżeli potrzebne Ci na już ;]

Ok jestem w domqu mam jakieś pst 6.7 ale nie wiem czy kraczone... waży 13mb - jak gdzieś wrzuce to dam linka :)


ok jest tu http://gsmserver.pl/test/PST_6.7_GENERAL.zip
^
 
 
     
john1234 
Nowicjusz


Telefon: v300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-06-07, 07:11   

Aby RSD dzialal poprawnie potrzebny jest SP2 i zainstalownan platforma NET Framework oraz sterowniki p2kdrivers.jest to bardzo dobry program do wgrywania monsterow.
^
 
     
anzmu 
Nowicjusz


Telefon: n-gage qd
Operator: Plus
Dołączył: 05 Mar 2006
Posty: 13
Wysłany: 2006-06-07, 13:59   

Polecam RSD Lite 2.7, instalujesz pierw mobile phone tools, potem wciskasz gwiazdę kratkę i włączasz telefon podlączony pod kabel.
^
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-06-07, 18:33   

tak albo jeszczelepiej właśnie wyszedł na hostingu p2k krqaczony (od zulei) i podobno łądnie śmiga :D
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
john1234 
Nowicjusz


Telefon: v300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-06-07, 18:47   

Anzmu nie rozumiem po co wczesniej instalowac MTP i co ma to wspolnego z programem RSD.MPT posiada swoje sterowniki i nie potrzebuje dodatkowych a RSD potrzebuje sterownikow p2k drivers.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 3510i Czcionka a kabel usb part100 DCT-4 0 2012-02-27, 12:11
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Czym się zajmujemy? adammisiura PasjaPUB 6 2016-02-25, 06:37