PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Da się jakoś przerobić T2288


Da się jakoś przerobić T2288

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Da się jakoś przerobić T2288
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
  Wysłany: 2005-05-17, 22:49   Da się jakoś przerobić T2288

Oprócz zmiany diód to coś sie da z niej wycisnąć??
^
 
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-05-17, 22:58   

Zależy jaką masz wersję softu, bo jeśli tą starą to słyszałem że można jakoś wgrac nowszys soft (ma gry kalkulator kompozytor itp).
^
 
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-05-17, 23:17   

a jakos zeby inaczej wyglała softowo?? cos jak nokie dtc-3
??????
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-17, 23:54   

mzoesz zrobic imitacje usunac antenke ale raczej softu nie ma do tego
(mozesz rzucic w blok naprzecikoa i sprawdzic czy wytrzyma (moja wytrzymala) :megreeen: )

[ Dodano: 2005-05-17, 23:57 ]
http://www.vmobile.pl/tuning_04.php?menu=art_03
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-05-18, 07:37   

marian-gsm+, przeczież napisałem, że te Motorole wychodziły w dwóch wersjach i dlatego Ci się pytam czy masz starą wersję softu czy nową. Bo jak masz starą to można wgrać nowszą wersję (będą gry, kompozytor, kalkulator, przelicznik walul, budzik itp.).
^
 
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-05-18, 10:06   

Jeszcze nie wiem jaka to wersja bo nie mam baterii.
Dzieki all
^
 
 
     
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-05-19, 23:26   

co do dodatkowych funkcji, sprobuj najpierw zgrac asimem pierwsza ramke, i uaktywnic funkcje edycji menu z klawiatury ***123*1* , uaktywnia zegar itp.... z tym ze nie gwiazdki, tylko kwadraciki... niezaleznie od softu, oprocz zegarka, mozesz wlaczyc sporo funkcji , wiec gra jest warta swieczki, jesli faktycznie bedziesz mial nowszy soft to dojdzie ci spore wiecej funkcji.. pod zadnym pozorem nie aktywuj DYKTAFONU (Notatek glosowych) bo uwalisz sobie telefon, i tylko flashowanie go wteedy podniesie... a przypuszczam ze emmi boxa nie masz... stad tez napisalem ci o asimie wlasnie... aha i jak bedziesz edytowal ramki.. to bardzo uwazaj na tablice klawiatury, bo jak zablokujesz sobie przypadkiem przez nieuwage klawisze ktorymi wprowadzasz sekwencje do wgrywania badz zgrywania ramek, to kaplica, i wtedy tylko emmi... pozostaje...

jak chcesz to mozesz nawet sobie radio wstawic do tej motki :) pod warunkiem ze dorwiesz czesci ktorych w niej brakuje a sa w V2288 bo to dwa identyczne telefony :) nawet soft maja prawie identyczny, wgrywalem kiedys od V2288 , i chodzila, nawet sie menu dawalo uaktywnic od radia :) wiec przypuszczam ze by dzialalo :)
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-05-20, 00:01   

narvany, wow jestem zaskoczony obeznanie w tym temacie czyli ta cegle mozna nawet bardzie udoskonalac niz nokie
^
 
     
mariuszka123 
Nowicjusz


Telefon: nokia3410
Dołączył: 26 Lip 2005
Posty: 1
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-07-26, 23:26   

mam pytanie, a czym można sciągnąć simloka w tym telefonie
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: