PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Dyktafon w e398


Dyktafon w e398

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Dyktafon w e398
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-03-26, 01:26   Dyktafon w e398

jak uaktywnić dyktafon w motoroli e398 :?:
Prosze o jakieś linki do stron z opisanymi kodami i jakimiś fajnymi skórkami za free :!: do tego telefonu 8)

[ Dodano: 2005-03-26, 01:36 ]
czy ta motorola zalicza się do telefonów typu UIQ :?:

[ Dodano: 2005-03-28, 23:34 ]
ok na temat dyktafonu i kilku innych funkcji znalazłem git stronke http://www.motoe398.prv.pl/ ale prosze o te skórki
^
  Skype
     
AdSense


zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-03-29, 17:06   

Wchodzimy w Menu i szybko wpisujemy z klawiatury kod 048263*

Notatki głosowe
Aktywacja
Pojawią się pola w które wpisujemy:
Opcode: 47
Field1: 50
Field2: 1
Field3: 8
Field4: 1
Field5(D): 132 (128 wyłącza)
Po wszystkim zobaczymy komunikat Results i wartość F1:0
Aktywacja dyktafonu spowoduje pojawienie się dodatkowej pozycji w Narzędziach biurowych - Notatki głosowe
_________________
jak złoto
^
 
 
     
Cinek 
Nowicjusz



Telefon: 6630,e50
Operator: Orange
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 30
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-04-26, 09:59   cinek

dokłądniej napisz jak wpisac kod bo mi tak nie dziala
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-26, 14:33   

Ja już o tym temacie zapomniałem. Ale również zapomniałem, że sprawdzałem to na komórce kolegi i nie działa.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z Boot_Loader w Motce e398 kolek992 Motorola 1 2008-10-15, 13:12
Brak nowych postów Motka E1 czy E398 Robos Co wybrać? 9 2009-01-17, 12:23
Brak nowych postów motorola e398 soft padl ;/ Nex9 Motorola 2 2009-06-13, 13:26
Brak nowych postów E398 wyrwana sim Soni Motorola 2 2009-09-11, 19:50
Brak nowych postów Odpalanie e398 bez baterii igrek_raciaz Motorola 4 2010-08-19, 17:48