PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > e1000- nagrywanie tylko przez 30 s ???


e1000- nagrywanie tylko przez 30 s ???

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » e1000- nagrywanie tylko przez 30 s ???
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kaziczek 
Nowicjusz


Telefon: e1000
Operator: Orange
Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 4
  Wysłany: 2006-04-11, 14:26   e1000- nagrywanie tylko przez 30 s ???

Witam mam lamerskie pytanie tzn w sumie chodzi Mi o dwie sprawy Mianowicie kupiłem telefon E1000 mam w oprogramowanie e1000_u_82.32.30l_h wersja flexu se6021cxxz201b no i pytania sa nastepujące 1. Czemu nagrywac moge tylko 30 sekund filmu???? 2.Czenu podczas ładowania nie moge kozystac z telefonu wyłacza sie i włacza komunikat ŁADOWANIE:BATERIA. i sie ładuje nie mam pojecia o co chodzi ?????? Prosze o odpowiedz jesli ktos bedzie mi wstanie pomóc z Góry Dziekuje :))))
Ostatnio zmieniony przez wntl 2006-04-11, 14:57, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-04-11, 18:19   

Aby zwiększyć długośc nagrania musisz przeprowadzić edycję seem w telefonie. Dokładnie to nie wiem co trzeba zmienić w tym modelu z prostej przyczyny: nie zajmuję się modyfikacją w motkach.
Co do drugiego pytania to jest to wina ładowarki. Na oryginalnej lub forevera będzie działać. Orginalna tzn. do modelu E100 lub VXX z wyjątkiem modeli V66 i V70 i oczywiście innych z innym wejściem. Najczęstszą przyczyną jest właśnie używanie ładwarek no name made in China lub orginalnej motoroli ale od modelu V66.
^
 
     
silt 
Nowicjusz


Telefon: V3 , D500
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 9
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2006-04-15, 18:47   

Twoja ladowka to prawdopodobnie 5,9V i 375mA , a powinna byc 4,4V i 1,5A w kazdym razie nie waz sie wiecej ladowac ta ladowka ...mozesz nia uwalić caly układ PCAP kup lepiej dobra ladowarke koszt 40zl
^
 
 
     
pacholik 
Nowicjusz


Telefon: 6230
Operator: Plus
Dołączył: 02 Kwi 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-04-17, 19:26   

A co do edycji seem to zapraszam tutaj http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=57 napewno cos znajdziesz na ten temat!


Pamietaj zawsze o zrobieniu zapasowej kopi!
^
 
     
silt 
Nowicjusz


Telefon: V3 , D500
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 9
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2006-04-18, 21:07   

Nie pamietam czy dalo sie tak zrobic w e1000 , ale w mojej v3 trzeba poprostu zmienic ustawienia mms i dlugosc filmu na nieograniczona i wtedy mozna nagrywac filmy na tyle ile starczy pamieci :]

EDIT: Wielkosc nagrywania zmieniasz za pomoca programu LeaderGL !!!
Struments→Manage Video lenght and MMS size
Ostatnio zmieniony przez silt 2006-04-18, 21:17, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [E51] Tylko biała dioda korpi BB5 0 2011-02-22, 15:32
Brak nowych postów Zeekrewards - Przełom w zarabianiu pr... investime Bazar 0 2012-08-09, 09:51
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów [MyDevil.net] Hosting pod node.js, ro... MyDevil Kosz 0 2014-10-25, 00:18