PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > E1000 - polski jezyk - czym? jak? skąd soft?


E1000 - polski jezyk - czym? jak? skąd soft?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » E1000 - polski jezyk - czym? jak? skąd soft?
Zamknięty przez: xury
2006-03-17, 19:08
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
matys 
Nowicjusz



Telefon: komórkowy
Operator: Heyah
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Cze 2005
Posty: 61
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-17, 17:42   E1000 - polski jezyk - czym? jak? skąd soft?

witam

posiadam motorole e1000 z angielskim językiem , czym i jak wgrać język polski do tego telefonu, w telefonie mam S/W Version E1000_U_80.3F.36I jeszcze motek nie robiłem więc proszę o wyrozumiałość...
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-17, 18:35   

Polski full flash jest tu
a tu info dot. E1000
^
 
     
matys 
Nowicjusz



Telefon: komórkowy
Operator: Heyah
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Cze 2005
Posty: 61
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-17, 19:07   

podziękował....:) temat do zamknięcia.
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-17, 19:07   

a jeszcze langpacki są tu
lock
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Czym się zajmujemy? adammisiura PasjaPUB 6 2016-02-25, 06:37