PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [E1000] problem ze zdjęciami i nagrywaniem video


[E1000] problem ze zdjęciami i nagrywaniem video

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » [E1000] problem ze zdjęciami i nagrywaniem video
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kaziczek 
Nowicjusz


Telefon: e1000
Operator: Orange
Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 4
  Wysłany: 2006-04-17, 12:57   [E1000] problem ze zdjęciami i nagrywaniem video

Mam sprawe podczas usuwania filmu z e1000 usunołem niechcąco plik jakis który jest w telefonie tam gdzie filmy usuwałem poprzezp2k commander.. i mam prosbe czy ktos byłby wstanie mi ten plik przesłąc na poczte ze swojej e1000 ... nie wysyłamy nic na maila Błagam bo nie moge zdjec robic i filmów krecic bo pisze "zajety.ponów próbe"

{mod
Na przyszłość bardziej precyzuj nazwę tematu.
Ostatnio zmieniony przez xury 2006-04-17, 16:51, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


silt 
Nowicjusz


Telefon: V3 , D500
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 9
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2006-04-18, 21:23   

wgraj nowego flexa poprzez RSD Lite najlepiej unbrandowanego ... powinno pomoc jesli nie albo znajdziesz ten plik , albo bedziesz zmuszony wgrac nowego monstera
^
 
 
     
kaziczek 
Nowicjusz


Telefon: e1000
Operator: Orange
Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 4
  Wysłany: 2006-04-19, 13:57   

Siemka w czy Mógłbym liczyc na jakies informacje skad ten flex itp... bo ja Ciemny jestem hehehe
^
 
     
silt 
Nowicjusz


Telefon: V3 , D500
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 9
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2006-04-19, 15:41   

Rsd Lite - http://rapidshare.de/file...ite_2.5.7z.html
PST - http://www.supermobile.ru...1.1_GENERAL.rar
Flex'y tu - http://daniel.illusionproject.org/old/motorola/ ( Sciagnij 3 )

Instrukcja
1.Bateria musi być naładowana.
2.Wyciągamy karty (SIM ,TF)
3.Odpalamy telefon i podłączamy E1000 do kabla USB.
4.W "Device" powinno się pojawić "Motorola Phone (E1000)" lub "S Flash rainbow POG" -gdy mamy odpalonego Bootloadera.
5.W "Filename" wskazujemy na plik monstera
6.Naciskamy "Start" i czekamy cierpliwie do 15 min.
Przy świeżo zainstalowanym PST i sterownikach czasami pojawia się problem w tym momencie. Komputer odnajduje nowy sprzęt "Flash Test Command Interface".
Wskazujemy na sterownik do katalogu głównego PST.
RSD na pewno przerwie flashowanie "Flash Failed".
Restartujemy program ,telefon i zaczynamy jeszcze raz, tym razem powinno być wszystko ok

Potem jeszcze bedziesz musial wgrac seemy bo Ci kamera nie bedzie dzialac ale o tym potem :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52