PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > E398 czasme niepodswietla klawiszy


E398 czasme niepodswietla klawiszy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » E398 czasme niepodswietla klawiszy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-19, 13:24   E398 czasme niepodswietla klawiszy

E398 czasme niepodswietla klawiszy, co moze byc ??
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-19, 14:34   

przeczyść płytkę klawiatury również pod folią z membrankami
^
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-19, 22:11   

niepomoglo . Ona raz dziala raz nie i niejest . Jak ja wylacze i wlocze to zju niby all good.
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2006-03-23, 16:08   

Nie jestem pewien czy opcja oszczędności baterji nie ma z tym coś wspulnego. W mojej motce też czasami gasną ale już się do tego przyzwyczaiłem.
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-28, 14:38   

no wlasnie neieiwm ale to raczej cos softowo zrypane jest
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
Piterwawa 
Nowicjusz


Telefon: n6210,
Operator: Plus
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 4
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-06-17, 10:34   

ta motka ,tak samo jak e365 ma czujnik swiatla ,dlatego raz podswietlenie jest raz nie

Nie wykopuj trupów
Ostatnio zmieniony przez grzesiek1711 2006-06-17, 13:45, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów E398 wyrwana sim Soni Motorola 2 2009-09-11, 19:50
Brak nowych postów Nokia 5200 . Dziwne zachowanie klawis... Sieniek BB5 3 2009-09-13, 14:25
Brak nowych postów 6288 nie blokuje klawiszy skiba DCT-4 3 2009-09-17, 12:23
Brak nowych postów Odpalanie e398 bez baterii igrek_raciaz Motorola 4 2010-08-19, 17:48
Brak nowych postów 3410 na 3310 a mapowanie klawiszy bialasik [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2010-12-29, 15:15