PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > E398 nie działa mikrofon i nic nie słychać w słuchawce.


E398 nie działa mikrofon i nic nie słychać w słuchawce.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » E398 nie działa mikrofon i nic nie słychać w słuchawce.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
nokia0master 
Nowicjusz



Telefon: E1
Operator: Plus
Wiek: 35
Dołączył: 09 Gru 2005
Posty: 43
Skąd: Gryfice
  Wysłany: 2006-03-09, 16:26   E398 nie działa mikrofon i nic nie słychać w słuchawce.

Nie wiem czemu a sprawdzałem wszystkie przejścia i glosnik i mikrofon. wgralem nowe oprogramowanie i wogole nie wiem czemu nie działaja te cześci. DZiekuje z góra za szybka odpowiedz.
^
 
 
     
AdSense


xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-16, 21:00   

wzuć płytke do wanienki i wygrzej moze pomoze
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
nokia0master 
Nowicjusz



Telefon: E1
Operator: Plus
Wiek: 35
Dołączył: 09 Gru 2005
Posty: 43
Skąd: Gryfice
  Wysłany: 2006-03-17, 13:36   

Nic nie dalo przegrzanie.
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-19, 14:18   

hy moze masz gdzies zwarcei ale urwana sciezke ??
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
Torx6
Nowicjusz



Telefon: 6310i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Mar 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-03-23, 00:45   

Witam;
A poza tym dźwięki działają? Np. dzwonki, dźwięki klawiszy, tryb głośnomówiący. Jeśli nie, to warto by było sprawdzić czy przez zestaw HF działa mikrofon i słuchawka. A jeśli nie ma tylko audio wewnętrznego (mikrofon i słuchawka) to może być problem ze scalakami (P-CAP, procesor).
Pozdrawiam;
^
 
     
nokia0master 
Nowicjusz



Telefon: E1
Operator: Plus
Wiek: 35
Dołączył: 09 Gru 2005
Posty: 43
Skąd: Gryfice
Wysłany: 2006-03-26, 12:18   

Dzwonki dzialaja tylko na edycji profili. A i slychac bulgot ten przy logu motoroli. Hf ma dzialajacy mikrofon i sluchawki po podlaczeniu. Procek tez byl grzany. Wszedzie sa przejscia.
^
 
 
     
Torx6
Nowicjusz



Telefon: 6310i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Mar 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-03-26, 22:49   

Rozumiem że jak ktoś dzwoni na ten telefon to nie ma sygnału dzwonka. Jeśli nie ma też dźwięków przy wciskaniu klawiszy (jeśli oczywiście są ustawine w menu na włączone) to bym się przyjrzał złączu HF (jeśli masz skąd to podmień).

Pozdrawiam;
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: