PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > jak naprawić dzwonki moto v3


jak naprawić dzwonki moto v3

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » jak naprawić dzwonki moto v3
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-08-25, 17:50   jak naprawić dzwonki moto v3

mam problem z dzwonkami w motoroli V3.Otóż po wejściu do menu\ustawienia\dzwonki\szczegóły wraca mi spowrotem do menu i wogóle nie moge sobie zmienic dzwonka.Usuwalem dzwonki przez program MPT i po tym cos takiego mi sie stalo.Kto moze mi pomoc??
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
AdSense


nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2005-08-25, 18:46   

usun plik ToneDB.db z katalogu audio i reset komorki :) powinno pomoc...
pozatym dziwne.... MPT wlasnie dobrze dziala.. i nie powinien uwalac motki...
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
Mrider 
Nowicjusz


Telefon: v300, v525
Operator: Plus
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 36
Skąd: Jastrzebie Zdrój
Wysłany: 2005-08-25, 21:09   

nEMO napisał/a:
usun plik ToneDB.db z katalogu audio i reset komorki :) powinno pomoc...
pozatym dziwne.... MPT wlasnie dobrze dziala.. i nie powinien uwalac motki...


MyToneDB.db jak juz:)
Wyciszasz wszystkie dzwieki np. programem p2ktools (dajesz all silent), restartujesz, usuwasz pliki MyToneDB.db i TempToneDB.db. Jeszcze raz restartujesz i gotowe.
^
 
     
nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2005-08-25, 23:15   

Mrider, -> literowka ;] z pamieci pisalem... na gg podalem koledze wszystko tak jak napisales (z doswiadczenia wlasnego) ale mowi ze mu to wogole nie pomaga :/
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-08-25, 23:29   

problem goni problem no i teraz zaznaczyłem o jednąopcje za dużo w programie triplet_tool_compilation i zostałem z 72 plikami(czarny ekran oraz ikonki sygnalu i baterii mi pozostaly),więc musze kogoś wybłagać o pliki z fona,ponieważ nie potrafie zmieniac oprogramowania.


OK PANOWIE.Wielkie dzieki za pomoc.Zaryzykowałem zmiany flasha i teraz nie zaluje,bo szybciej chodzi i mam nagrywanie wideo:D. Jak ktoś będzie potrzebował pomocy z motką V3 to niech sie zglosi.Napewno pomoge tak jak inni mi pomogli..:D
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SE z520i - jak usunąc standardowe gra... kolek992 Sony Ericsson 2 2008-12-13, 12:43
Brak nowych postów Oryginalne tapety, dzwonki i gry lukasbiggie Aplikacje 1 2009-03-12, 19:59
Brak nowych postów Freestyle Moto X 2 lukasbiggie Aplikacje 3 2009-03-19, 16:21
Brak nowych postów 3100 nie chodzą dzwonki Soni DCT-4 4 2009-09-26, 12:13
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 18:26