PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak sflashowac C550?


Jak sflashowac C550?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Jak sflashowac C550?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-07-05, 19:17   Jak sflashowac C550?

Tak jak wyzej w temacie.
Posiadam n-boxa, kabelek mam do niej, sofcik tez [R321_G_0A.10.1AR_LP000E_JPG_0A_C550_01_00.01R_SE8322AXXW405A_1FF] aby potrzebuje pomocy co, jak i czym wgrywac :D

Za wszelkie porady bede wdzieczny, jesli ktos nie ma n-boxa a wie jak kablem wgrywac to tez bardzo prosze o info bo mam emulator portu i tez powinno pojsc 'innym' sposobem.

PS: Przydala by sie rowniez servisowka jesli ktos ma lub wie gdzie szukac....
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-07-05, 22:10   

-=TOMA=-, do nboxa masz program Moto Tools, ale z niego niekorzystałem, możesz też wgrać zwykłym kabelkiem i programem PST, Radicoom, RSD. Wszystko do znalezienia u nas w downloadzie
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-07-06, 13:21   

tylko ze ja nie mam pojecia jak sie nimi wgrywa :P
Teraz potrzebuje kurs nauki wgrywania softu np. RST
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SIMLOC MOTOROLLA C550 Mar_Gaj12 Kosz 0 2007-07-04, 19:40
Brak nowych postów SIMLOCK MOTROLA C550 Mar_Gaj12 Motorola 0 2007-07-04, 21:09
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi SIMLOCK MOTROLA C550 Mar_Gaj12 Kosz 1 2007-07-04, 21:10
Brak nowych postów simlock motorola c550 Mar_Gaj12 Motorola 0 2007-07-05, 09:55
Brak nowych postów zasięg w c550 kamien1111 Motorola 0 2008-02-09, 18:13