PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > JAVA w v360


JAVA w v360

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » JAVA w v360
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
piotr_szp 
Nowicjusz


Telefon: moto. v360
Dołączył: 15 Lis 2006
Posty: 3
Skąd: Łódź/Bydgoszcz
Wysłany: 2006-11-16, 21:23   JAVA w v360

Witam.
Mam v360 o 2-tyg. i mam pytanie, jak instalować w niej gry java które mam na płycie?
W jakim folderze na karcie mam na karcie czy w pamięci telefonu?!

Jeszcze jedno pytanie, czy mogę sam zainst. j. polski w tej motce, czy te pliki pod clip'a da radę 'wcisnąć' do niej?

Jak lepiej łączyć telefon i kompa - usb czy bluetooth?!

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Piotr
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-11-16, 23:00   

Co do gier do trzeba uaktywnić jawę opcodami chyba - nie pamiętam niestety, ale co do języka to da radę to zrobić, progamami typu: Pst, Radiocomm, flashbackup, ale niestety trzeba robić TP, a testpoint do V360 jest pod metalowym pancernym ekranem i nie łatwo się tam dostać i łatwo przy tym uszkodzić telefon. Tak więc odradzam samodzielną próbę flashowania.
^
 
     
piotr_szp 
Nowicjusz


Telefon: moto. v360
Dołączył: 15 Lis 2006
Posty: 3
Skąd: Łódź/Bydgoszcz
Wysłany: 2006-11-19, 20:34   

xury napisał/a:
a testpoint do V360 jest pod metalowym pancernym ekranem i nie łatwo się tam dostać i łatwo przy tym uszkodzić telefon. Tak więc odradzam samodzielną próbę flashowania.


gość siągał mi simlocka i 'wykroił' dziurę w ekranie, czy to jest to samo miejsce?!
może nie będę kombinował i pójdę do punktu.

jeszcze jedno pytanie czy soft który jest wgrywany do v360 jest stabilny i nic się z nim nie dziej?

dzięki za info, piotr
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-11-19, 22:26   

dokładnie tam trzeba się dostać gdzie simlocka się zdejmuje, a teraz to juz możesz wgrać polaka samodzielnie bo masz już wywalone zabezpieczenia , i nie musisz tp robić.
^
 
     
piotr_szp 
Nowicjusz


Telefon: moto. v360
Dołączył: 15 Lis 2006
Posty: 3
Skąd: Łódź/Bydgoszcz
Wysłany: 2006-11-20, 22:54   

xury napisał/a:
wgrać polaka samodzielnie bo masz już wywalone zabezpieczenia


ok, ale muszę coś podpiąć do fona??!
może lepiej dać zarobić gościowi z komisu 40zł i mieć spokuj i cały telefon!!
pozdrawiam.
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-11-21, 00:06   

w sumie jeśli chcesz tylko mieć dla samej chęci posiadania polskiego to lepiej będzie jak dasz zarobić komuś, a jak chcesz mieć jeszcze satysfakcję z samodzielnego zrobienia to już inna bajka :P . Co prawda zawsze istnieje ryzyko uwalenia jeśli nie robi się tego na co dzień, no ale przecież zawsze musi być ten pierwszy raz. Do wgrania langpacka wystarczy kabel USB i program Radiocomm, PST, lub inny. Więcej info na tej stronce poświęconej motkom
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Gry Java dla modeli Nokia i Sony Erri... codeandlove Aplikacje 0 2009-08-11, 13:42
Brak nowych postów java, programowanie S55 cieszak BenQ-Siemens 8 2009-10-06, 13:09
Brak nowych postów Wgrywanie java do d880 maslanka80 Samsung 2 2010-01-07, 17:39
Brak nowych postów wgranie java do telefonu _Brutus Inni Producenci 1 2010-01-26, 01:00
Brak nowych postów myPhone i JAVA nemm Inni Producenci 0 2010-03-05, 22:01