PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kod zabezpieczający w V500


Kod zabezpieczający w V500

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Kod zabezpieczający w V500
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
  Wysłany: 2005-05-10, 17:23   Kod zabezpieczający w V500

Jaki on jest <ten uniwersalny> bo nie mam pojecia a instrukcji tez ne mam
^
 
 
     
AdSense


fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-05-10, 19:25   

1234 jest w motorolkach.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-05-11, 19:17   

Tyle, że ten nie pasuje i chciałem to usunąć boxem do motek, niestety nie zresetował się.... Chyba wgram oprogramowanie nowe i może ćoś pomoże
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-05-11, 19:59   

reset kodu chyba wystarczy... nie cały soft....
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-05-11, 22:25   

klipem robiłem i nic nie pomogło... Powinien się zresetować też przy siągnięciu sim-locka<tym samym sprzętem>. Nie wiem czemu się nie przestawił..:(
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: