PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > L6 brak zasiegu po simlocku


L6 brak zasiegu po simlocku

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » L6 brak zasiegu po simlocku
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-27, 19:09   L6 brak zasiegu po simlocku

Mam problem z tą motką po zdjętym simlocku nie ma ona zasięgu albo czasami ma , ale nie da się i tak nigdzie zadzwonić ani wysłać smsa pokazuje że jest zasięg a przy próbie łączenia pokazuje nieudane.

Co to może być ??
^
 
  Skype
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-03-27, 21:23   

GSMservice, a jak był simlock zdejmowany ?
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-28, 06:24   

Niestety nie mam pojęcia :neutral: taką już ją dostałem.
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2008-03-28, 21:40   

robierz i zobacz czy blaszka była cięta - iu czy antena jest do płyty podpięta... moze ktoś zapomniał podłaczyć :D :D - i sprawdź ten kabelek od anteny czy nie jest przerwany czy cuś ;)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-29, 13:14   

Wszystko całe i podpięte do płyty. I dalej to samo :neutral:
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2008-03-30, 13:14   

trzt możliwości - albo telefon zablokowany... raczej mało prawdopodobne - soft ktos wgrywał i mógł jakąś "śmieszną" wersje wgrać lub poprostu już przed smokiem nie miał zasięgu - co dopiero wyszło na jaw po ściągnięciu simloka ;D
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: RM-505
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 27
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1418
Wysłany: 2008-03-31, 10:01   

GSMservice, zrób update softu programem motorolii i zobacz czy wróci simlock i czy będzie zasięg.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-21, 23:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 17:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55