PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Modyfikowany soft E398@E790


Modyfikowany soft E398@E790

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Modyfikowany soft E398@E790
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
SEA 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Dołączył: 24 Cze 2005
Posty: 7
Skąd: Olesno City
Wysłany: 2005-09-03, 12:39   

Co zrobić żeby mi radiocomm wykrył tela??Zainstalowałem motke jako modem z tego sterownika od elektro255,a gdy włączam radiocomm'a to wykrywa mi jakieś inne urządzenie usb(Aktualnie nie mam przy sobie tela, ale jak bede miał to dodam screen'a).
^
 
 
     
AdSense


lechwos
Nowicjusz


Telefon: E398@E790
Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-03, 17:15   

SEA napisał/a:
Co zrobić żeby mi radiocomm wykrył tela??Zainstalowałem motke jako modem z tego sterownika od elektro255,a gdy włączam radiocomm'a to wykrywa mi jakieś inne urządzenie usb(Aktualnie nie mam przy sobie tela, ale jak bede miał to dodam screen'a).

nie wiem z kad maz takie problemy telefionik zakopilem 2 dni temu poczytalem poszokalem i juz zero problemow pozdro
^
 
     
Kawa
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 05 Wrz 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-09-06, 16:04   

yo!
coś nie chce mi zainstalować tego RadioComm. Wogóle nie zaczyna się instalacja i wyskakuje:

"Microsoft .NET framework must be present on your system.
Download and install the framework from
http:\\compas.mot.com\go\radiocomm"

I co ja mam teraz zrobić? Jestem zielony, a ta stronka co tam jest podana nie działa!
elektro255 mistrzu pomocy!!!
^
 
     
lechwos
Nowicjusz


Telefon: E398@E790
Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-10, 16:40   

Kawa napisał/a:
yo!
coś nie chce mi zainstalować tego RadioComm. Wogóle nie zaczyna się instalacja i wyskakuje:

"Microsoft .NET framework must be present on your system.
Download and install the framework from
http:\\compas.mot.com\go\radiocomm"

I co ja mam teraz zrobić? Jestem zielony, a ta stronka co tam jest podana nie działa!
elektro255 mistrzu pomocy!!!

http://download.microsoft...2d/dotnetfx.exe
zaunstalu to
^
 
     
saint_shin
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-09-16, 14:57   

Elektro Dzieki za softa jest elegancki. Wszystko chodzi b. dobrze czasami telefon sie wiesza po zrobieniu dluzszego filmu albo przy robieniu zdjec ale tylko ale to jest niewazne. Mam tylko jedno pytanie dotyczace I Tunes. Po podlaczeniu telefonu do kompa program sie wlancza ale niema opcji zadnej zeby do komorki muzyke przeslac.
^
 
     
elektro255 
Starszy Użytkownik



Telefon: E398@ROKR
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 153
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-09-16, 17:35   

niestety narazie iTunes nie działa ponieważ mineła jego data ważności, postaram się to naprawić w następnej wersji softu
^
 
 
     
jonatan82 
Nowicjusz


Telefon: e398
Operator: Era
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-09-17, 16:01   

elektro225 kiedy mozna sie spodziewac nowego softu,zeby iTunes dzialalo? bo Twoj podoba mi sie najbardziej.szczegolnie wersja lite.. szybka i stabilna..

[ Dodano: 2005-09-17, 16:07 ]
sorki.. elektro255.. moj bląd
_________________
http://www.faktyimity.pl
^
 
     
elektro255 
Starszy Użytkownik



Telefon: E398@ROKR
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 153
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-09-17, 16:37   

nowy soft może będzie za tydzień
^
 
 
     
j.h.hudy 
Użytkownik


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 08 Maj 2005
Posty: 83
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-18, 22:44   

a ten sofcik sie wgrywa kabelkiem usb dołączonym do koma ?? trzeba go przerabiać albo cos ??:)
Trzeba także zauważyć, iż ludzie odżywiający się w zgodzie ze swoim organizmem znacznie częściej mają dobre samopoczucie i rzadziej popadają w depresje i melancholię. Są lepiej nastawieni do otaczającego ich świata i mają wielką chęć do życia, wiedzą czego od życia chcą i biorą to pełnymi garściami. Oczywiście nie można sugerować, że wszyscy ci którzy odżywiają się inaczej nie mają werwy to życia ani celów i pragnień, jednak znacznie częściej to ci lepiej się odżywiający do owych celów dochodzą.

Można także łatwo spostrzec, że często zdrowy tryb życia przeradza się w obsesję. Nikomu nie trzeba wyjaśniać, że popadanie w skrajności nigdy nikogo do szczęścia nie doprowadziło, a wręcz przeciwnie. Obsesja na punkcie swojego ciała i tego jak postrzegają nas inni może prowadzić do wielu groźnych chorób, jak przykładowo bulimia, anoreksja czy nerwica. Wszystkie z nich wymagają odpowiedniego leczenia i przede wszystkim zmiany dotychczasowych nawyków, inaczej mogą doprowadzić nawet do śmierci. Żadnego z nich się nie zapomina, pozostają one w psychice człowieka do końca życia, co bardzo często uniemożliwia im normalne funkcjonowanie wśród innych ludzi. Wiadomo jednak, że ówczesny świat zwraca wielką uwagę na wygląd zewnętrzny, nie można jednak z niczym przesadzać, w końcu to my powinniśmy czuć się dobrze sami ze sobą.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez j.h.hudy 2013-10-04, 15:07, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-09-18, 22:59   

j.h.hudy, nic nie trzeba przerabiać :D
Tu masz tutoriale:
http://www.pasjagsm.pl/mo...pageid-105.html
http://www.pasjagsm.pl/mo...pageid-106.html
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2005-09-19, 12:17   

WOW elektro syper sofcik!!!

Jak bedziesz pisał nastepny soft to zrób tak aby filmiki dało sie nagrywać troche dłuższe.
I smsy w pamieci telefonu.
^
 
 
     
j.h.hudy 
Użytkownik


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 08 Maj 2005
Posty: 83
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-19, 19:27   

sciągnołem programy do backupu itp ale flashów nie moge :| wie ktośczemu ??? można o jakieś inne linki prosić ??
^
 
 
     
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
  Wysłany: 2005-09-19, 21:14   

J.H.hudy tez tak mnialem. Ale nastepnego dnia jak chcialem sciagnac pliki to juz bylo ok.

A ktos wie czy mozna jakos z kopii zapasowej odzyskac aplikacje i ksiazke telefoniczna ktore mnialem zainstalowane na oryginalnym sofcie??
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
     
j.h.hudy 
Użytkownik


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 08 Maj 2005
Posty: 83
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-19, 22:02   

hmm .... radiocomm nie chce mi sie zainstalować bo poisze że nie ma net czegośtam ... ska to sciągnąć ???

[ Dodano: 2005-09-20, 05:28 ]
ok wgrałem i działa ale czy ktoś wie jak zdiąć simlocka ???
i czemu nagle znikneła mi pozycja itunes z telefonu ???? a jak wepne kabel usb i wrzucam mp3 na mmc w komie to sie pojawia na lcd koma : do not disconect ....


do czego program itunes ???

[ Dodano: 2005-09-20, 14:15 ]
miałem jescze przeprawy z wapem ale już ok,jakoś sobie poradziłem ...
ale dalej nie wiem czemu znikneła opcja intunes z głównego menu ?!! jest tylko w narzędziach .....
kiedy będzie jakiś nowy sofcik ?:) i jak ściągnąc smoka ?
^
 
 
     
kubasiek
Nowicjusz


Telefon: e398@e1
Operator: Era
Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-20, 16:17   

Siema niewiecie skad moge sciagnac sterowniki z podawanej przez producenta płyty dolaczonej z telefonem ??

[ Dodano: 2005-09-20, 16:18 ]
moje gg 1244127
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39