PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Modyfikowany soft E398@E790


Modyfikowany soft E398@E790

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Modyfikowany soft E398@E790
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kubasiek
Nowicjusz


Telefon: e398@e1
Operator: Era
Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-24, 07:56   

Naprawde wypas <wow> !! polecam
^
 
     
AdSense


lechwos
Nowicjusz


Telefon: E398@E790
Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-24, 08:56   

kubasiek napisał/a:
Naprawde wypas <wow> !! polecam
moj pierwszy sofcik taki mix magic lukasz i ikony z motoroli 1000
^
 
     
ArekZ 
Nowicjusz


Telefon: e398/790
Operator: Era
Wiek: 46
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 1
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-09-24, 10:13   Lista utworów.

Witam.
Soft jest naprawde fajny. Brak mi tylko możliwości utworzenia listy mp3 do odwarzania tak jak w orginalnym sofcie. Czy ktoś może mi coś zaproponować?
^
 
 
     
lechwos
Nowicjusz


Telefon: E398@E790
Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-24, 12:10   Re: Lista utworów.

ArekZ napisał/a:
Witam.
Soft jest naprawde fajny. Brak mi tylko możliwości utworzenia listy mp3 do odwarzania tak jak w orginalnym sofcie. Czy ktoś może mi coś zaproponować?

od tego jest itunes tylko ze dziala ze wsteczna data
^
 
     
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-24, 21:33   

Yo
Mam pytanko dotyczące softu czy naprawi moją usterke w e398 gdy bawiłem sie w p2k i coś widocznie namieszałem że jak chciałem utworzyć nowy dzwonek w MotoMixerze to wychodził mi do wyboru multimediów ????????

[ Dodano: 2005-09-25, 17:05 ]
Przetestowałem naprawiło mi Bardzo ladny soft ! i mam jeszcze pytanie jak po wgraniu softu wgrywac dzwonki na telefon nie karte ?
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
     
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2005-09-25, 19:08   

Ja dzwonki wgrywam na początku na karte pamięci jako cały folder. Potem wchodze w multimedia i wciskam # "kratke" i kopiuje wybrane pliki do pamięci telefonu.


I teraz ja mam pytanko.
Sciągnołem aplikacje "Dzienniczek 2.0" z sieci. Mam ją w pamięci telefonu, jak zmienie soft to już jej nie będzie. Jak ją przenieść do nowego softu?? Szukałem odpowiednika w internecie i na P2P ale nie moge jej nigdzie znaleźć za free. Nie chcem drugi raz płacić za nią.

[ Dodano: 2005-09-25, 19:10 ]
A i jeszcze jedno jak ustawić w sms-ach aby telefon mi je wysyał bez polskich znaków?
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
     
lechwos
Nowicjusz


Telefon: E398@E790
Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-25, 19:49   

melonik2 napisał/a:
Ja dzwonki wgrywam na początku na karte pamięci jako cały folder. Potem wchodze w multimedia i wciskam # "kratke" i kopiuje wybrane pliki do pamięci telefonu.


I teraz ja mam pytanko.
Sciągnołem aplikacje "Dzienniczek 2.0" z sieci. Mam ją w pamięci telefonu, jak zmienie soft to już jej nie będzie. Jak ją przenieść do nowego softu?? Szukałem odpowiednika w internecie i na P2P ale nie moge jej nigdzie znaleźć za free. Nie chcem drugi raz płacić za nią.

[ Dodano: 2005-09-25, 19:10 ]
A i jeszcze jedno jak ustawić w sms-ach aby telefon mi je wysyał bez polskich znaków?

http://www.e398.ws/downloads.php?cat_id=6
^
 
     
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-25, 20:30   

jak moge zmienić obrazek powitania hello moto przed softem moglem przez p2k a teraz tego pliku nie widze ?? da sie tak?? a i lechu czy jak wgram te ikony i mi sie nei spodobaja np to co bede musial zrobic zeby przywrocic stare z nowego softu ??
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
     
lechwos
Nowicjusz


Telefon: E398@E790
Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-09-25, 20:38   

Darson (D!K) napisał/a:
jak moge zmienić obrazek powitania hello moto przed softem moglem przez p2k a teraz tego pliku nie widze ?? da sie tak?? a i lechu czy jak wgram te ikony i mi sie nei spodobaja np to co bede musial zrobic zeby przywrocic stare z nowego softu ??

1 zasada zrobic sobie backup softu z tel w kazdej chwili mozesz wrocic
^
 
     
j.h.hudy 
Użytkownik


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 08 Maj 2005
Posty: 83
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-25, 20:58   

elektro halo !?!?!? miał być soft w weekend :p heeehheh

czekamy na niego :)

przydało by sie żeby były nowe ikonki,większa stabilność :p,szybkość :p i dłuższe filmiki :p

no i instrukcja jak go wgrać:p
Wpisz w poniższym formularzu tekst do tłumaczenia a następnie wybierz język źródłowy i docelowy. Nie odpowiadam za wyniki tłumaczeń - tłumacz służy głównie do przedstawienia zarysu tekstu - o co w nim mniej więcej chodzi. Nie tłumaczcie nim zadań szkolnych, listów firmowych itd - do tego proponuję wynająć normalnego tłumacza. A poza tym - uczcie się języków :)

Translator korzysta między innymi z silników Babelfish i Google. Języki oznaczone jako google zezwalają na tłumaczenie tekstu tylko do 500 znaków - pozostałe języki (w tym polski i angielski) nie mają takich limitów. Translator umożliwia tłumaczenie dowolnego tekstu w różnych kombinacjach językowych. Tłumaczenie polega na wpisaniu lub skopiowaniu tekstu w okno Translatora oraz wskazaniu tekstu źródłowego i oczekiwanego języka przekładu.Aby skopiować tekst z dowolnej aplikacji, zaznacz tekst i prawym przyciskiem wybierz polecenie "Kopiuj", a następnie wskaż kursorem pole tekstowe Translatora i w podobny sposób wybierz polecenie "Wklej". Zamiast wybierania poleceń z menu kontekstowego, możesz wykorzystać skróty klawiszowe Translator oferuje dwa warianty tłumaczenia dostępne w zakładkach "tłumacz elektroniczny" i "tłumacz ". W domyślnie ustawionej zakładce "tłumacz elektroniczny" tekst zostanie przetłumaczony maszynowo w oparciu o wybrany słownik internetowy. Jeśli translatory i słowniki nie spełniają Twoich oczekiwań, wybierz zakładkę tłumacz. Translator obliczy liczbę znaków w tekście i poda najbliższe terminy wykonania profesjonalnego tłumaczenia przez Centrum Tłumaczeń

pozdro
Ostatnio zmieniony przez j.h.hudy 2013-10-04, 15:04, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
elektro255 
Starszy Użytkownik



Telefon: E398@ROKR
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 153
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-09-26, 08:34   

Witam, softu niestety nie ma bo były inne ważniejsze zajęcia :), w nowym sofcie będą poprawione filmy bedzie można nagrać 600-1000kB filmu , nowe skórki z 12 ikonami, poprawiony lang i może jak bede miał czas to SlangPL. Soft bedzie w wersji sam FLEX ew DRM, i bedzie trzeba wpierw wgrać poprzedni soft. Soft może bedzie w tym tygodniu, ale wszytko zależy ile bedę miał wolnego czasu.
^
 
 
     
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-27, 09:50   

Jak zgrać z zdjecia z telefonu nie z karty bo w p2k nie widze da sie inaczej oprocz przekopiowania ich na karte i zgrania ?? a i jeszcze jak wgrac jakas przykladowa skorke np przez p2k jesli sie da bo neiiem gdzie wrzucac bo te pliki jakies popakowane teraz a jak wrzucam do zwyklych folderow to nie widzi apropo jak by tkos nei wiedzialem po wgraniu tego softa wydawal mi sie bardziej cichy dzwiek poglaszalem bicznym klawiszem telefonu i nic dopiero jak weszlem multimedia dzwieki i wlaczylem dzwonek to wtedy bocznym mi poglosil naprawde pozdro
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
Ariel
Nowicjusz



Telefon: e398
Operator: Era
Dołączył: 27 Wrz 2005
Posty: 1
Skąd: Milky Way
  Wysłany: 2005-09-27, 22:14   

Witam!

Po pierwsze chciałbym się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post na tym Forum.

Posiadaczem E398 jestem od niedawna, bardzo korci mnie by wgrać soft Elektro, gdyż wygląda on na najbardziej sensowną w tym momencie alternatywę. Jednak trochę podrążyłem temat i podobno taka przeróbka @E790 znacznie zwalnia prace telefonu, jest to o tyle istotne, że nasza Motka i bez zmiany softu do demonów prędkości nie należy :> Stąd moje pytanie do wszystkich, którzy już nowy soft zainstalowali, czy faktycznie zmiana prędkości jest odczuwalna?

Mam jeszcze jedno pytanie, trochę OT. Czy to normalne, że po wyciszeniu IMHO denerwujących "dźwięków klawiatury" telefon nadal do mnie "pyka" przy wciskaniu klawiszy? Mam wrażenie, że tych dźwięków nie da się wyłączyć a jedynie ściszyć do "0", przyznam, że jest to frustrujące, poza tym chcę wyłączyć wszelkie obciążacze biednego Motka do minimum.

Pozdrawiam !
^
 
 
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-28, 11:56   

Napisze to tak moja siostra ma taki sam telefon (e398) jak ja do mojego wrzucilem soft a ona ma standardowy wczesniej np zeby poscic dzwiek z dwoch telefonych jednakogo naciskalismy a teraz jednnakowo naciskamy i moj sie wczesniej wlancza nawet jak troszke pozniej moj nacisne to sie dzwonek wczesniej wlonczy nie testowalem na innych skorkach mam skorke Vista juz z softem jest i polecam
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2005-09-29, 13:36   

A ja zauwarzyłem że dużo szybiej sie włancza kamera na zmienionym sofcie (wciskalem ten przycisk po prawej u góry)
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39