PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Modyfikowany soft E398@E790


Modyfikowany soft E398@E790

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Modyfikowany soft E398@E790
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-29, 20:28   

a mas ztaki problem ze jak dostajesz mmsa z trescia i obrazkiem to obrazek widac a np tekstu nie tylko w tym miejscu gdzie powinien byc text tlo jest zmienione ??
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
AdSense


melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2005-09-29, 20:53   

Jeszcze ja nie mnialem okazji odebrac MMS-a. Ale sam jestem ciekawy jak sie zachowa moja motorolka.
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-30, 13:47   

to napisz do mnie wiadomosc z numerem ja ci wysle i powiesz ;p
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
tabi
Nowicjusz


Telefon: e398
Operator: Heyah
Dołączył: 01 Paź 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-10-01, 14:54   

a ja mam taki probel ze po załadowaniu softa gdy chce napisac esa to wyskakuje mi
PLEASE CHOOSE ONE OR MORE RECIPIENTS USING THE CENTER SELECT KEY ioco w tym chodzi ??
^
 
 
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
  Wysłany: 2005-10-01, 19:13   

Darson (D!K) wyslales mi mms-a rownierz u mnie jest identyczny problem. A mianowicie "pobieranie nie mozliwe" pisze od kogo, jaki rozmiar, kiedy otrzymano, i kiedy wygasa. Nie wiem czy mam zle skonfigurowane polaczenie (robilem tak jak pisze w konfiguratorze na stronie ery) czy jakis blad w fleszu. Jka pobieralem aplikajce "Dzienniczek ucznia 2.0" ze strony WAP to bylo wszystko OK!

[ Dodano: 2005-10-01, 19:28 ]
Qrde ladnie i nie moge wysylac mms-ow :( wszystko elegancko idzie, dochodzi do 72% i komunikat "nie mozna wyslac wiadomosci" (wysylalem do Ciebie Darson (D!K) tapetke o rozmiaze 10 kb).
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
 
kubasiek
Nowicjusz


Telefon: e398@e1
Operator: Era
Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-10-02, 18:22   

PLEASE CHOOSE ONE OR MORE RECIPIENTS USING THE CENTER SELECT KEY to samo u mnie:(
^
 
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-10-02, 18:30   

PLEASE CHOOSE ONE OR MORE RECIPIENTS USING THE CENTER SELECT KEY to znaczy ze niemasz zaznaczonego kogos komu wysylasz smsa musisz uzyc przycisku joya jak chcesz kogos numer wpsiac lub do kogos to zaznaczasz i potem wyslij a z tym mmsem to mi normalnie pobiera tylko ze jak odczytuje to obrazek jest ale tekstu nie widac tylko zamiast tekstu jest inny kolor tla i niewiem co zrobic backupa mi siostra skasowala bo byl na pulpicie :/
jesli jest jakas mozliwosc zeby to naprawic to powiedzcie
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2005-10-03, 21:35   

Udalo sie komus uruchomic funkcje iTunes w telefonie?? Zrobilem tan trik z data ale nie umiem wlaczyc muzy. Jak sie robi liste odtwarzania??
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
 
elektro255 
Starszy Użytkownik



Telefon: E398@ROKR
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 153
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-10-04, 06:24   

żeby wgrać co kolwiek do itunes trzeba mieć starą wersje ITunes niższą niż 5.0 (np 4.9).

Jako alternatywy możesz użyć LightPlayera ktrego niedawno przetłumaczyłem:
http://elektro255.webpark..._elektro255.jar
Po wgraniu aplikacji trzeba nadać jej prawa do zapisu/odczytu plikó. Aby to zrobić uruchamiamy ten program: http://elektro255.webpark.pl/E1FS.zip podłączamy telefon w trybie Hax/modem i klikamy po lewej Grand Access
^
 
 
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-10-05, 16:24   

Elektro po sofcie e790 mam problem z mmsem to jest tak normalnie pobiera (z tym problemu niema) tylko ze jak odczytuje to obrazek jest ale tekstu nie widac tylko zamiast tekstu jest inny kolor tla i niewiem co zrobic wgrywalem jeszcze jakis lang i to moglo popsuc mi mmsy ale niewiem co teraz gdy backupa mi siostra skasowala bo byl na pulpicie :/ ale mam kopie cala z p2k telefonu jesli da sie cos zrobic z tych plikow np. backupa czy co kolwiek to to powiedz jak wiesz jak to zrobic
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
elektro255 
Starszy Użytkownik



Telefon: E398@ROKR
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 153
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-10-06, 10:54   

bez backupa nie wgrasz starego softu
pozostaje czekać na nową wersje gdzie będą dbrze działały mmsy
^
 
 
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-10-06, 22:52   

a bedziesz jeszcze robil jakis sofcik jak tak to keidy mneij wiecej ??
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
kubasiek
Nowicjusz


Telefon: e398@e1
Operator: Era
Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 9
Wysłany: 2005-10-07, 14:37   

Da sie cos zrobic by byl zoom podczas krecenia filmu??
^
 
 
Rozpalacz 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 29 Wrz 2004
Posty: 25
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2005-10-08, 18:26   

mozna jakos usunac niektore skory albo dodac nowe??
^
 
 
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 27
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-10-08, 22:17   

zoom ustawiasz [przed rozpoczeciem krecenia filmu a skorki chyba mozna usunac z katalogu c/mobile/skins tak mi nsie wydaje ale nei testowalem
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39