PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motka C350 Soft :)


Motka C350 Soft :)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motka C350 Soft :)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Rudek_2006 
Nowicjusz


Telefon: Motka c350
Operator: Orange
Wiek: 27
Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 2
Skąd: Gliwice
  Wysłany: 2006-01-25, 00:59   Motka C350 Soft :)

Da rade wgrać soft z motki c550 do c350? Bo na pierwszy rzut oka wydaja sie identyczne, z tym że c550 ma dodatkowo aparat, true tone i real music. Zależy mi właśnie na tych 2 ostatnich różnicach zauważonych przeze mnie :) Jeżeli nie da rady to istnieje jakiś soft który pozwala na to żeby c350 miała real music lub true tone?
Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Rudek :)

PS: Jeżeli temat był (szukałem nie ma) to proszę o zamknięcie i podanie linku :)
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-25, 01:10   

Rudek_2006, O ile mi wiadomo to taki eksperyment uwala motkę na amen. Poszukaj jakiegoś brandowanego softu np. na http://modyomoto.com
^
 
     
Rudek_2006 
Nowicjusz


Telefon: Motka c350
Operator: Orange
Wiek: 27
Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 2
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-01-25, 20:40   

Witam, przeszukałem tą stronke jednak o c350 i podobnych nie ma nic wspomnianego :/
Nie wiecie czy istnieje jakiś patch czy coś w tym stylu, żeby były chociaż true tony ?:>
Z góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Rudek :)

[ Dodano: 2006-01-25, 20:54 ]
czy wszystkich ciągle wylogowywuje ? np chcę odpisać i muszę się zalogować, chcę wysłać posta muszę się ponownie logować i tak w kółko... Zaloguje się wejde w jakiś temat i pisze mi że muszę sie zalogować itp... Napisałem tutaj bo w dziale "Sugestie & Uwagi" mi sie nie udało choć próbowałem kilkanaście razy...
Sorki za OT
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-01-25, 21:01   

Jeśli hardware telefonu nie obsługuje dzięku próbkowanego to niestety nie da się tego obejść. Niestety true tone ten telefon nie obsługuje i nie bedzie obsługiwał s powodów hardwarowych.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39