PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motka c550


Motka c550

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motka c550
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-02-06, 16:33   Motka c550

mam problem, nie robie motek ale te musze zrobic, telefon czasami sie wlaczy i np zawiesi na pin, zwis, czasami tylko napis motka, a czasami(najczesciej) nie wlaczy sie. Slyszalem cos o kableki pod usb, owy pisadam od cyfrowki, moze ktos dalej mi pomoc? bo moto to moja pieta achilesowa:((
^
 
     
AdSense


lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-02-06, 18:54   

Jak chodzi ci o soft to wgrasz go kablem miniusb :) Potrzebujesz programu PST i softu .. Bootujesz telefon ( * + # + czerwona słuchawka) podłączasz do kompa, włączasz multiflashflex.exe z katalogu pst.. wybierasz soft i klikasz start :P :) Softy znajdziesz w plikowni www.matrax.net :) (zrób backup przed działaniem -> programem FlashBackup :) )
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-02-06, 21:52   

o bootloader to wiem tylko problem w tym ze ta nie chce przejsc w ten tryb. Co wygrzac/wymienic?
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-02-07, 11:17   

kowalkarol1, spróbuj na włączonym telefonie, miałem własnie v300 co mi niechciała wejśc w bota, a na włączonym poszło
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-02-07, 12:03   

tylko w tym problem ze ona sie czasami wlaczy i zawiesza sie, a czasami sie wogole nie wlacza

[ Dodano: 2007-02-07, 13:18 ]
nowe odkrycia, wykapana, czasami sie wlaczy dalej wisi, po podlaczeniu ladowarki swieca sie diody, jak sie scisnie ja do slabiej albo wcale, po wlaczeniu i nacisnieciu jakiegos klawa wylacza sie. Wszystko sie dzieje roznie, nie jest to systematyczne, co wygrzac?
^
 
     
mozg100
Nowicjusz


Telefon: MOT C550
Dołączył: 05 Kwi 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-04-07, 01:11   

mam ten sam klopot. z tym fonem, moze ktos wie co z tym zrobic, jac wlaczam # + * + czerwona sluchawka to nic nie pojawia sie na wyswietlaczu ale komp wykrywa urzadzenie jako nieznane,
a jak czasem uda mi sie wlaczyc telefon normalnie to sie zaraz zawiesza
czy wymiana softu cos da??
i czy da sie go wymienic wlaczajac telefon normalnie ??
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-07, 11:58   

http://matrax.net/forum/showthread.php?t=42696

Musisz bootloadera przywrócić :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi SIMLOCK MOTROLA C550 Mar_Gaj12 Kosz 1 2007-07-04, 21:10
Brak nowych postów simlock motorola c550 Mar_Gaj12 Motorola 0 2007-07-05, 09:55
Brak nowych postów zasięg w c550 kamien1111 Motorola 0 2008-02-09, 18:13
Brak nowych postów Motka E1 czy E398 Robos Co wybrać? 9 2009-01-17, 12:23
Brak nowych postów Pomocy!Motka K1 prawie padla Dawido16 Motorola 6 2009-08-18, 16:34