PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motka V360 i ograniczenia czasowe co do nagrywania filmow


Motka V360 i ograniczenia czasowe co do nagrywania filmow

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motka V360 i ograniczenia czasowe co do nagrywania filmow
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-01, 20:48   Motka V360 i ograniczenia czasowe co do nagrywania filmow

Witam!
Siostra ostatnio nabyla w Orange motorole V360 no to wszystko ladnie. Zachcialo mi si efilmy nagrywac wiec sobie odpalam kamerke i po 1,5 min. juz dalej nie moge.
Czy jest jakis program ktory moze sciagnac to ograniczenie lub wogole program ktory jest alternatywa dla kamerki w tym phonie?

pozdro
riger
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-03, 23:59   

riger, mało się bawię w brandowanie softów, ale pewnie się da wydlużyć tak jak prawie we wszystkich motorolach poprzez edycję seem. Musisz poszukać w sieci seemów do tego modelu i programów do edycji seem, jest ich mnóstwo.
^
 
     
BizU 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Lut 2005
Posty: 50
Skąd: Miasto
Wysłany: 2006-02-04, 11:16   

jeżeli nie jest to ograniczenie softowe, jak w przypadku softów 4xR to można zmienić to w seemie 4e, poczytaj na forum jak połaczyć się z telefonem, a jak Ci sie uda to sgraj seema 4e, potem zamieść go na forum, a sie nim zajmiemy. A raczej nie edytuj tego seema, jeśli ie jesteś na 100% pewny, że obsłóguje on tą motke, bo może się coś skaszanić
_________________
POZDRO4Gość
>>>>>>My Home Page<<<<<<
>>>>Akcja LangPack E1/E790<<<<
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-04, 11:45   

No to teraz pytanie czy zrobie to kablem USB dolaczonym do zestawu? Sorry za takie lamerskie pytania ale motek to ja nie tykam i jestem noga w tym temacie :/
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-05, 15:27   

riger, Na początek możesz zrobić full backup i zapisać w bezpiecznym miejscu, a potem możesz popróbować zmienić soft i poedytowć seemy. Jak coś się nie uda to zawsze możesz przywrócić ten backup. Kabelkiem pod Usb robi się wszystko. Jeśli masz dostęp do smartclipa lub mss4 to dopiero jest fajna zabawa. A na początek polecam PST, FlashBackup 2.5, p2k commander i inne.
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-05, 16:08   

Dzisiaj bawilem sie seem edit ale jakos nie chcial mi znalezc telefonu na tym kablu USB z zestawu.
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-05, 16:23   

A zainstalowałeś PST lub sterowniki p2k ?. Po podłączeniu motki do kompa powinno zainstalować się kilkanaście urządzeń w tym modem. Aby poprawnie działało PST trzeba potraktować go unipatchem. Jeśli po zainstalowaniu PST i podłaczeniu telefonu pojawia się okno instalacyjne sterowników trzeba wskazać na prezeszukiwanie określonej lokalizacji i wskazanie ścieżki do katalogu pst np "C:\program files\motorola\pst".
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-05, 16:40   

2 pytania.
1.Co to jest PST?
2.Czy mozesz wrzucic tutaj te sterownik?
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-05, 16:49   

PST to Product Support Tool czyli program serwisowy do motoroli. Zarówno ten program najlepiej w wersji 7.1.1 i sterowniki sąpowszechnie dostępne w sieci. http://forum.pasjagsm.pl/tematy20/7319.htm w tym temacie w ostatnim poście podałem linki do kilku stron poświęconych motorolce. Tam można znaleźć sterowniki porgramy i instrukcje. Aktualnie jestem poza domem i nie mogę zapodać tego na forum.
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-05, 20:46   

No to ja mam pytanie mega lamer'a. Sciagnalem sterowniki P2K ale jak je zainstalowac?
W managerze urzadzen? Wogole to telefon zainstalowal sie tylko jako dysk i nie bylo zadnego modemu ani niczego takiego. Czyzbt w jakims programie byla funkcja instalowania sterownikow od P2k jak to mialo miejsce w IC-prog'u?
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-06, 13:11   

Jaki masz system operacyjny ?. jeśli XP SP2 to wystarczy tylko podpiąć telefon. Najlepiej wyjąć kartę pamięci i przełączyć telefon w tryb dane/fax. Po podłączeniu telefonu powinno się ukazać prośba o wskazanie ścieżki do sterowników i tam wskazać na folder gdzie się one znajdują.
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 25
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-06, 17:17   

Mam XP bez serivce pack'ow i nie wiem czy ma to cos do rzeczy ale gdy zrobilem tak jak kazales ze sterownikami od p2k zainstalowal sie tylko modem, a gdy probuje zainstalowac nowe urzadzenie i daje sciezke do tego samego katalogu (wszystko mam w jednym katalogu) to wywala ze nie odnalazl tam sterownika dla tego urzadzneia :/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pytanka - soft v360 aga1989 Motorola 3 2008-02-03, 18:56
Brak nowych postów Motka E1 czy E398 Robos Co wybrać? 9 2009-01-17, 12:23
Brak nowych postów automatyczne rozjaśnianie podczas nag... Lucas_21 BB5 4 2009-05-28, 17:56
Brak nowych postów Pomocy!Motka K1 prawie padla Dawido16 Motorola 6 2009-08-18, 16:34
Brak nowych postów N-97 wyłączenie flasha podczas nagryw... Lucas_21 BB5 0 2011-03-21, 14:00