PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > moto v50 nie dzialaja klawisze


moto v50 nie dzialaja klawisze

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » moto v50 nie dzialaja klawisze
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
przem51 
Nowicjusz



Telefon: 2600
Operator: Orange
Dołączył: 16 Lis 2006
Posty: 13
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-15, 14:35   moto v50 nie dzialaja klawisze

Witam mam motke v50
w ktorej nie dzialaja zadne klawisze oprocz on/off
zmienialem plytke klawiatury ale nic to nie dalo.
Co zrobic zeby gralo?
aha telefonik ma kod zabezpieczajacy.
jak go zdjac?
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-15, 16:13   

przem51, a może złącze się oderwało albo coś w tym stylu?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
przem51 
Nowicjusz



Telefon: 2600
Operator: Orange
Dołączył: 16 Lis 2006
Posty: 13
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-15, 16:22   

raczej wszystko jest ok, na plycie nie widac zadnych uszkodzen zlacza, ale sprobuje poprawic styki.
plytka byla testowana na innej motoi jest sprawna.
dzieki za pomysl
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-15, 16:28   

wygrzej, to pomaga w motkach, miałem już kilka takich
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-12-16, 22:56   

a co do kodu zabezpieczającego to najlepiej to zrobić kartą sim motoroli lub programem pemaster, lub mkey ale te programy wymagają emmiboxa.
^
 
     
przem51 
Nowicjusz



Telefon: 2600
Operator: Orange
Dołączył: 16 Lis 2006
Posty: 13
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-28, 08:20   

nie dysponuje emmiboxem.
:-(
Ps.
Zauwazylem ze fonik greje sie wlaczony przy zlaczu systemowym.
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-28, 11:55   

to go wykąpm może się zwarcie robi
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów pomylone klawisze w 6220 classic webfun BB5 4 2009-09-24, 08:19
Brak nowych postów [6021] - pozamieniane klawisze wasiesto DCT-4 2 2009-10-18, 09:20
Brak nowych postów [N73] - wariują klawisze _Brutus BB5 6 2010-02-03, 19:53
Brak nowych postów Problem , 5310 , sluchawki nie dzialaja jubi20 Nokia 2 2010-03-13, 21:46
Brak nowych postów N95, nie działają klawisze. kamil_br BB5 2 2010-08-10, 13:30