PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > motorola a1000


motorola a1000

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » motorola a1000
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-01, 21:04
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
orfin_13 
Nowicjusz


Telefon: moto a1000
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 01 Gru 2006
Posty: 3
  Wysłany: 2006-12-01, 17:05   motorola a1000

Mam problem z motorolom a1000 chciałbym ją zformatować lub przywrucić ustawienia fabryczne jak ktoś wie coś na ten temat, to prosze o pomoc....
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-16, 19:37   

Kod:

Aby całkowicie sformatować telefon należy:

- przytrzymać przyciski *, zielona słuchawka, 3 i włączyć telefon (nie działa na Symbianie 6.1)
- "wystukać" na klawiaturze: *#7370# ( *#res0# ), a następnie wpisać kod zabezpieczający 12345 (chyba, że został wcześniej zmieniony)

Po tym zabiegu z pamięci telefonu zostaną usunięte wszystkie dane (łącznie z książką telefoniczną czy smsami).


Aby przywrócić ustawienia domyślne telefonu należy:

    * wpisać: *#7780#

Po tej operacji z pamięci telefonu zostaną usunięte m.in. punkty dostępu a zostaną smsy, ksiązka tel., czy notatki w kalendarzu.



ona jest na symbianie więc powinno zadziałać.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
orfin_13 
Nowicjusz


Telefon: moto a1000
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 01 Gru 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-12-19, 22:07   

seba123,
tylko jak to wszystko zrobićjak ona ma dotykowy ekran i brak w niej klawiatury, ale dziękuje za zainteresowanie się moim problemem
bardzo prosze o bardziej szczegółowy plan działania.... :smile: bo kompletnie nieznam sęna telefonach.. :sad:
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-19, 22:11   

orfin_13, a jak robisz jak chcesz wprowadzić numer aby zadzwonić? Tak samo ten kod wpisz.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
orfin_13 
Nowicjusz


Telefon: moto a1000
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 01 Gru 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-12-20, 19:51   

kiedy wpisuje podany kod pisze: ,,SIGNALLING ERROR" I TAK JEST Z KAŻDYM Z KODÓW..... :neutral: NIEWIEM DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE...!! :sad:
^
 
     
cement
Nowicjusz


Telefon: Moto A1000
Operator: Era
Dołączył: 11 Sty 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-01-11, 01:40   

wiem że była kombinacja klawiszy na a1000 (osobiście to robiłem) ale ine pamiętam jaka wiem ze znalazłem to na jakimś zagranicznym forum (były fotki co należy wcisnąć)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 17:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 19:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 12:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12