PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > motorola c200 + heyah + lokalizacja


motorola c200 + heyah + lokalizacja

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » motorola c200 + heyah + lokalizacja
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
quake 
Nowicjusz


Telefon: C200 Motor
Operator: Heyah
Dołączył: 15 Sie 2005
Posty: 4
Skąd: Toruń
Wysłany: 2005-08-25, 15:33   motorola c200 + heyah + lokalizacja

Witam.

Czy ktoś może wie jak ustawić usługę lokalizacji w aparacie Motoroli C200 (sieć Heyah)? I czy w ogóle można?
Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, pozdrawiam wszystkich, którzy są tu już od dawna :).
^
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-08-25, 15:50   

quake, jest chyba taka możliwość.
Poszukaj gdzieś we wiadomosciach (smsach) serwisu informacyjnego lub cos w tym rodzaju. Ustaw tam kanał na 50. Na ekranie powininna pojawić sie miejscowosc lub prychodzic wiadomosc o lokalizacji.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
quake 
Nowicjusz


Telefon: C200 Motor
Operator: Heyah
Dołączył: 15 Sie 2005
Posty: 4
Skąd: Toruń
Wysłany: 2005-08-25, 15:56   

Tyle to ja też wiem :) :). Tylko, że nie mam pojęcia, gdzie to ustawić. Siedzę już z tym telem od rana i nie ma ... takiej opcji.

BTW: mdawidm: masz mnie na oku? czy mam się bać?

EDIT: Już mam to. Oto co zrobić należy (dla potomności):

1. Menu (środkowy przycisk) > Wiadomości > Komunikaty > Tematy > Dodaj.
2. W polu Indeks wpisać 50.
3. Ewentualnie: Menu (środkowy przycisk) > Wiadomości > Komunikaty > Odbierz > Włączone.

No i już. Szkoda, że nie pokazuje ładnie, tylko trzeba usuwać, aby wejść do meniacza, ale cóź, nie można mieć wszystkiego na raz.

mdawidm: dzięki za dodanie otuchy. Już prawie się załamałem ;).
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów heyah Marcin K. Sieci Komórkowe 8 2011-12-15, 15:22
Brak nowych postów Problem z pakietem w heyah krolik08 Sprawy Techniczne 0 2012-02-09, 21:45
Brak nowych postów pakiet non stom w heyah szczunek Sieci Komórkowe 0 2012-03-29, 19:12
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 09:12