PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola L6 czy da sie to jakos wylaczyc ??


Motorola L6 czy da sie to jakos wylaczyc ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola L6 czy da sie to jakos wylaczyc ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szwedzio 
Nowicjusz


Telefon: SE K700i
Operator: Orange
Dołączył: 01 Lip 2006
Posty: 3
Skąd: Białystok
  Wysłany: 2006-07-02, 12:51   Motorola L6 czy da sie to jakos wylaczyc ??

Witm
Czy ktoś wie jak wyłączyć pasek ikon po lewej stronie wyświetlacza strasznie mnie to drażni czy można to jakoś usunąć?
^
 
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 25
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-02, 12:57   

a jest to telefon z Orange? jeśli tak to spróbuj wgrać nowe oprogramowanie:]
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2006-07-02, 15:37   

z tego co kiedys czytalem na matraxie to Orange Menu mozna usunac z pamieci telefonu ,poniewaz to menu jest robione w JAVIE oraz usuwajac ta aplikacje przez np. p2k tools mozemy pozbyc sie uporczywego menu.( nie sprawdzone wiec jak ktos to zrobi to niech sie podzieli info czy tak da rade)
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
arti4782
Nowicjusz



Telefon: SE K750i
Operator: Era
Wiek: 34
Dołączył: 21 Gru 2005
Posty: 18
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2006-07-03, 20:57   

orange menu da sie wywalić ale wtedy sypie sie menu (znikają niektóre ikony)
Najprościej wywalić te siano programem motomidletsmanager (trzeba usunąć aplikację SynerJ )
_________________
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 17:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 19:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 12:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12