PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola T720 Soft


Motorola T720 Soft

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola T720 Soft
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
esspero 
Nowicjusz


Telefon: 505658549
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 12
Skąd: Różan
Wysłany: 2005-02-13, 14:46   Motorola T720 Soft

Witam mam pytanie jakim programem zgrać i wgrać soft w motce T720 poprzez kabel USB.
Z góry dzieki za info :wink:
^
 
 
AdSense


narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 15:04   

Najlepiej serwisowym w stylu MSS 4.0 by VictorGSM... (ale raczej watpie zebys go posiadal ze wzgledu na to ze nawet scrackowana wersja jest ciezko dostepna...) Troszke starsza aczkolwiek pelna wersja i dzialajaca nawet z kablami USB , wersja MSS 3.6 krazy po sieciach p2p, mozesz ja tez pobrac z mojej stronki (ok 17 MB)... starsze wersja wspolpracujace wylacznie ze zwyklymi kablami tzn MSS 2.9 czy MSS 3.2.3 mozna znalezc bezproblemu w internecie... przy wgrywaniu flasha moze ci byc potrzebne dorobienia przelacznika miedzy dwoma pinami we wtyczce, choc w 90 % jest to zbedne, i zalezy wylacznei od rodzaju kabelka... Sa tez inne programy... ale ja osobiscie ten uwazam za naljepszy :)
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
esspero 
Nowicjusz


Telefon: 505658549
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 12
Skąd: Różan
Wysłany: 2005-02-13, 15:38   Mota

Dzięki już ściągam. Będe próbował
^
 
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 16:05   

Zerknij tez na www.matrax.net chyba najlepsze w tej chwili forum o motoroli....
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
Ostatnio zmieniony przez narvany 2005-02-13, 16:12, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
 
esspero 
Nowicjusz


Telefon: 505658549
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 12
Skąd: Różan
Wysłany: 2005-02-13, 16:11   re:

ściągneł ten program mss_3.6 ale mam problem z instalacjo. Rozpakowałem i postępuje według instrukcji zawartej w katalogu. I postempuje według tych punktów i nie mogę zainstalować "instnt.bat" wyskakuje błąd "Złe polecnie lub nazwa pliku." A działam na windzie 98se
^
 
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 16:13   

Instrukcja jest potrzebna przy instalacji pod XP :D

a instnt.bat jak wskazuje nazwa pliku jest dla systemow NT :) czyli XP/2000
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
esspero 
Nowicjusz


Telefon: 505658549
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 12
Skąd: Różan
Wysłany: 2005-02-13, 16:19   re:

tzn. program działa tylko pod XP/2000

Jest jakaś możliwość ruszenia go pod 98SE
^
 
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-13, 16:28   

Program dziala pod 98, a instrukcja jest po to by mozna bylo tez zainstalowac go pod XP.
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
Ostatnio zmieniony przez narvany 2005-02-16, 13:59, w całości zmieniany 4 razy  
^
 
 
 
esspero 
Nowicjusz


Telefon: 505658549
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 12
Skąd: Różan
Wysłany: 2005-02-13, 16:52   re:

:| Sory że zadaje takie pytania ale nie mogę uruchomić tego programu.
Rozpakoał się wziełem "hdd32.exe" zainstalowało się.
I co dalej mam zrobić :?:
^
 
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-16, 13:59   

HDD32 - to Hasp emulujacy obecnosc klucza sprzetowego, teraz musisz dodac wpis do rejestru z pliku mot.reg uruchamiajac go... i wszsytko powinno chodzic...
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-02-16, 16:05   

chciałbym zaznaczyć ze ten wasz scrackowny victor czasem się uwala :) )) używajcie oryginału z kluczem :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
 
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-16, 23:00   

Uzywam od 2 tygodni ver4.0 ... z tym samym HASPem co byl przy 3.6 i wszystko chodzi bez problemu.. moze trafiles na jakas kiepska wersje.. stad problemy.. u mnie ich narazie nie bylo i raczej nie bedzie biorac pod uwage ilosc zrobionych telefonow :)
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
esspero 
Nowicjusz


Telefon: 505658549
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 12
Skąd: Różan
Wysłany: 2005-02-17, 00:11   re:

Nie wiem ale pod 98 nie odpala się, ale na xp chula aż miło. :)
^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 09:12
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39