PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > motorola u9- odpadła klapka...


motorola u9- odpadła klapka...

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » motorola u9- odpadła klapka...
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kamkuc 
Nowicjusz


Telefon: motorola u9
Operator: Orange
Dołączyła: 29 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-29, 12:44   motorola u9- odpadła klapka...

i w związku z tym mam pytanie: w jaki sposób mogę odzyskać z niej kontakty?próbowałam ściągnąć pc suite, ale nie mogę go odpalić na komputerze (może ma ktoś najnowszą wersję?). Telefon działa tzn. włącza się, tylko niestety nic z nim nie mogę zrobić, bo nawet jak komputer wykrywa go jako dysk zewnętrzny, to jestem w stanie ściągnąć z niego tylko muzykę. Jest widoczny jakiś plik w accesie, którego nie mogę otworzyć, a obstawiam, że właśnie w nim są zapisane kontakty.
Co robić? :-(
^
 
     
AdSense


_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-08-29, 15:35   

Czemu nie możesz odpalić PCSuita na komputerze? Jakiś błąd? Rozwiń swą myśl.
^
 
  Skype
     
kamkuc 
Nowicjusz


Telefon: motorola u9
Operator: Orange
Dołączyła: 29 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-30, 08:45   

Nie pamiętam dokładnie treści komunikatu, generalnie jak już go zainstalowałam i podłączyłam telefon, pojawił się komunikat, że nie może zaktualizować ustawień telefonu.

Byłam już w 3 serwisach, w żadnym nie mogą mi pomóc, podobno pozostaje tylko wymiana taśmy, co będzie kosztowało mnie ponad 100 zł, co średnio mi się uśmiecha- ten telefon i tak mam ochotę wyrzucić, oczywiście po tym, jak odzyskam kontakty.
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-08-30, 09:02   

Skoro w serwisach mówili, że trzeba wymienić taśmę, to tak jest i bez tego nic nie poradzisz prawdopodobnie. Mogłabyś jedynie się ugadać w serwisie np. poprosić, żeby włożyli taśmę, zgrali kontakty i wyjęli, ty byś im zapłaciła z 20zł. Jeśli znajdziesz w porządku serwisanta to zgodzi się na to.
^
 
  Skype
     
igrek_raciaz 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6630/x2
Operator: Plus
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 26
Skąd: to pytanie?
Wysłany: 2010-09-01, 09:30   

Wyjmij kartę pamięci. Wtedy powinna się automatycznie przełączyć w tryb hmm... jak on się nazywał. dane/faks czy jakoś tak. Tak było w e398. Powinno ci pomóc. Bo wtedy będzie dostęp do pamięci telefonu a nie karty pamięci. Powinno wykryć ją jako modem czy coś takiego
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: