PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola V3 i łaczenie jej z komputerem poprzez USB


Motorola V3 i łaczenie jej z komputerem poprzez USB

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola V3 i łaczenie jej z komputerem poprzez USB
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
liza87 
Nowicjusz



Telefon: V3 E398
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączyła: 28 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 2005-09-08, 23:54   Motorola V3 i łaczenie jej z komputerem poprzez USB

Witam,
mam mały problem - od wczoraj mam motorole V3 i staram się podłączyć ją do komputera za pomocą kabla USB. Kożystam z programu "mobile PhoneTools", który był razem w zestawie + kabel USB.
Po zainstalowaniu pisze, że wszystko zostało wykryte i pomyślnie zainstalowane. Potem uruchamia mi się program, który wygląda właśnie jak telefon i ma on na wyświetlaczy czerwone przekreślone kółko oraz czerwony znak zakazu - "port komunikacyjny nie jest dostępny" No i nie mogę nic zrzucic na telefon :/ Moze wie ktoś co musze zrobić, aby zadziałało?

Pozdrawiam! :)

^
 
     
AdSense


Mrider 
Nowicjusz


Telefon: v300, v525
Operator: Plus
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 36
Skąd: Jastrzebie Zdrój
Wysłany: 2005-09-09, 23:58   

Wlacz w MPT liveupdate i potem daj zeby jeszcze raz wykrylo fona. Jak to nie pomoze to podlacz kabel do innego gniazda usb.
^
 
     
rymarek
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Operator: Plus
Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 3
Wysłany: 2005-09-20, 19:50   

Czy w MPT można jakoś zmienić ustawienia, aby za każdym razem nie wyświetlały się okna z pomocą.?
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 18:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 20:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 13:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 09:12