PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola V3 pali sie tylko podświetlenie klawiatury


Motorola V3 pali sie tylko podświetlenie klawiatury

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola V3 pali sie tylko podświetlenie klawiatury
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
benekbb1
Nowicjusz


Telefon: Motorola V
Operator: Orange
Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 3
  Wysłany: 2007-03-19, 14:50   Motorola V3 pali sie tylko podświetlenie klawiatury

Witam.

Mam problem z moją moptką V3 a mianowicie w trakcie wgrwania softu zwiesił mi sie program Radiocomm ale to nic po wyjeciu i wlozeniu baerii udalo mi sie wgrac ten soft ale jest maly problem po wlaczeniu telefonu pali mi sie tylko podswietlenie klawiatury i elefonik nie reaguje na nic.

Prosze pomóżcie co z tym mozna zrobic czy tylko serwis dodam ze motka nie ma juz gwarancji.
^
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-03-19, 15:50   

przed wgrywaniem softu działał? Czemu wgrywałeś soft?
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
benekbb1
Nowicjusz


Telefon: Motorola V
Operator: Orange
Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-03-19, 17:09   

Tak dzialal a wgrywalem dlatego ze mi dziwnie jakos zżerało pamięc mialem jeden dzwonek mp3 co okolo 300kb i jedna tapete 50 kb i wywalone wszystkie firmowe dzwonki itp czyli wolne prawie 10 mb i nagle mialem wolen tylko 1 mb i wogole jakby smsmy sie zapisywaly w pamieci ale jak je kasowalem to wolne miejsce sie nie zwalnialo wiec nie wiem co to moze byc.
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-03-19, 23:24   

benekbb1, poszukaj jakiegoś innego monstera na matraxie i spróbuj wgrać, a czy sprawdzałeś czy soft pasuje do twojej wersji bootloadera ?. Jak ci się uwali jeszcze raz podczas wgrywania to * , # i power, ale to pewnie wiesz. A jak i to nie da rady to zewrzyj czwarty i pióty styk w złączu od prawej (klawiaturą do gory) i włóż baterię. Bootloader powinien odpalić, poprobuj kilka razy lub przerób odpowiednio kabelek. Jeśli to nie pomoże to tp do masy i flashowanie w blank mode.
^
 
     
benekbb1
Nowicjusz


Telefon: Motorola V
Operator: Orange
Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-03-20, 07:54   

Witam no niestety nie sprawdalem czy pasuje do bootloadera. a i zwarcie stykow nie pomaga jesli dobre styki zwarlem czwarty i poty we wtyczce od ladowania tak ??
* # i power nie daja zadnego rezultatu nie wiem co dalej prosze mi to jakos lopatologicznie wytlumaczyc bo dowiadywalem sie naprawa tego 60 zł ale może dałbym rade zaoszczędzić a ta kaske na pifo wydac.

Pozdrawiam
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [Nokia 6080] Wyswietlacz tylko się po... korpi DCT-4 3 2010-11-20, 23:54
Brak nowych postów [E51] Tylko biała dioda korpi BB5 0 2011-02-22, 15:32
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów [MyDevil.net] Hosting pod node.js, ro... MyDevil Kosz 0 2014-10-25, 00:18
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12