PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola v3 problem z kamerką.


Motorola v3 problem z kamerką.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola v3 problem z kamerką.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-07, 17:13   Motorola v3 problem z kamerką.

Po wejściu w tryb zdjęć telefon wyłącza się i nie można go włączyć. Jedynym sposobem na włączenie go ponownie jest wyjęcie i włożenie baterii. Co to może być soft??
^
 
  Skype
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-07, 17:17   

a zrób jej pełny reset ustawień.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-07, 17:20   

Reich, po reset settings nic nie dało master reseta jeszcze nie moge zrobić bo musze zgrać wszystkie pierdoły a to zrobię dopiero jutro.
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-07, 17:21   

to po zgraniu zrób master i na 90% pomoże
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
tooomek 
Nowicjusz



Telefon: nokia 6630
Operator: Orange
Wiek: 40
Dołączył: 13 Lip 2006
Posty: 27
Skąd: gołdap
Wysłany: 2007-03-01, 20:47   

jeśli zdejmowałeś simlocka to takie mogą być skutki uboczne, najlepiej soft od nowa wgrać
^
 
 
     
japaraper
Nowicjusz


Telefon: v3
Operator: Orange
Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-03-17, 15:48   

witam, mam taki sam problem jak autor 1 tematu. otóż jak wejde w tryb zdjęć to tel przycina się i nic nie można z nim zrobić.po wyciągnięciu baterii wszystko wraca do normy ale aparat dalej nie działa.robilem master reset, master clear lecz nic to nie dalo. czy moze to byc wina baterii, że tak się przycina?proszę o pomoc.pozdrawiam.
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-17, 18:08   

Ja mialem to samo... Jak włączałem aparat w V3 to sie zacinal i nic nie działało.. zaden klawisz, dopiero wyjęcie baterii
Wgrałem nowy soft i pomogło
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52