PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola V3v


Motorola V3v

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola V3v
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Anubiss
Nowicjusz


Telefon: M V3v
Operator: Era
Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-03, 20:15   Motorola V3v

Tak można mnie prawdopodobnie nazwać Noobem albo Newbie jak kto chce ^^" ale mam problem mianowicie taki, ze w ostatnim czasie zacząłem się bardziej przyglądać mojej komórce(model w Temacie) i zauważyłem piękna opcje dzwonek do danego numeru oczywiście zachwycony postanowiłem dać osobiste dzwonki moim najlepszym znajomym a ponieważ nie chciałem ściągać wprost utworów na komórkę postanowiłem ja podłączyć do komputera wrzucić kilka mp3 które mnie się podobają i ustawić jako dzwonki tak pomyślałem tak zrobiłem podłączyłem komórkę i komputer mi ja
wykrywa ale mówi ze nie ma sterowników a wiec google pomóż i szukamy sterowników do Motoroli. Aktualnie przejrzałem kilka for i ściągnąłem kilka sterowników i nadal nie mogę nic zrobić z moja motorola o to sterowniki jakie ściągnąłem :
P2K Drivers 2.9
Motorola_Driver_v2.9.0
RSDLite_4.5.3

Po zainstalowaniu tego wszystkiego utrzymałem okienko jakiegoś programu (chyba tego ostatniego) mówiące mi ze moja motorola jest podłączona ale i tak nic dalej nie mogłem z nią zrobić. Proszę wiec o pomoc i szczegółowa instrukcje co z ta pomocą zrobić z góry dziękuje i przepraszam za kłopot ^^""
^
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-03-04, 15:45   

Anubiss, A jako pamięć masowa nie możesz jej użyć :?:
^
 
  Skype
     
Anubiss
Nowicjusz


Telefon: M V3v
Operator: Era
Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-04, 17:21   

nie nie mogę ale sprawa już załatwiona ^^ ściągnąłem sobie po prostu jakieś motorola media studio i zadziało ^^"" dzięki za pomoc i chęć ^^
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 17:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 19:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 12:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12