PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > motorola v3x gprs mms


motorola v3x gprs mms

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » motorola v3x gprs mms
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
azia25
Nowicjusz


Telefon: motoV3x
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-05-28, 06:35   motorola v3x gprs mms

Witam, mam problem kupiłam motorole V3x sprowadzona z Anglii,niestety nie mogę wysyłać fotek, gprs mms niby mam włączony, ale nie działa....pomóżcie :sad:
^
 
     
AdSense


sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-05-28, 08:07   

Konfiguracje sciągnęłaś?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-05-28, 15:35   

azia25, Musisz posiadać konfigurację , bo podejrzewam że masz same konfiguracje zagranicznych sieci .
Wystarczy że wejdziesz na stronę operatora i wyślesz sobie automatyczna konfiguracje zapiszesz , uaktywnisz i będzie ok.
^
 
  Skype
     
azia25
Nowicjusz


Telefon: motoV3x
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-05-29, 04:18   

Nie,konfigurację sciągałam ze strony operatora,dostałam sms,że gprsmms aktywne, i niestety nie działa :cry:
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-05-29, 12:11   

U niektórych operatorów np w TakTaku trzeba aktywować korzystanie z gprs jeśli nigdy wcześniej nie bylo aktywowane.
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-05-29, 14:21   

azia25, A co masz za sieć ?? Sami swoi ??
^
 
  Skype
     
azia25
Nowicjusz


Telefon: motoV3x
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-06-01, 13:37   

Tak,samiswoi :cry:
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 17:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 19:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 12:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12